CS:GO Takasında İlk Önce Eşya Gönderilir mi?

Aynı anda takas sistemi mevcut ve dolandırılma ihtimali yok arkadaşınıza güvenmeyin.

Asıl öyle güvenli diğer türlü yanlış arkadaş sizi dolandırmak istiyor

Bende AK-47 simsiyah bir de 100 TL kasa var onda glock 18 gamma doppler var aralarında neredeyse 100 TL fark var ve ben item bütünleyeceğim çok zarara girmiş olacak mantıksız bence de dolandırıcı.

Bende AK-47 simsiyah bir de 100 TL kasa var onda glock 18 gamma doppler var aralarında neredeyse 100 TL fark var ve ben item bütünleyeceğim çok zarara girmiş olacak mantıksız bence de dolandırıcı.
Skin takas etme siteleri var cs.skin gibi oralardan yapın bu çocuk sizi dolandırmak istiyor.

Arkadaşınız sizden takası önceden yapmanızı istiyorsa bunu iyi emeller ile yapmıyordur 2aylik arkadaşım sohbetim var falan demeyin dolandırılırsınız.

Arkadaşınızın(?) envanterinin pahalı olmasının sebebi sizin gibi insanları kandırıp eşyalar toplaması. Bahsettiği dolandırılma mevzusu palavra engelleyin gitsin.

Sakın öyle bir şey yapma. Reel tanıdığın değilse kesinlikle dolandırıcı. Bunlar internet ortamında güven salıp sağı soku dolandırıyor.

İyimiş ha. İlk sen at skini ben alayım sonra veririm. Ben ne kadar insaflıymışım bütün takaslarımı adamlarla kafa kafaya yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…