CS:GO Takasında İlk Önce Eşya Gönderilir mi?

Kardesim at sen deseni ben elimde olunca veririm(!)

Öyle mi abi-i? Dolandırmazsın beni güvenebilirim değil mi sana? Ne bıçak mı vereceksin 50TL olan desenimi alıp? Al tamam abi senin olsun. (profili çevrim dışı oluyor skini attıktan sonra.) Konu sahibi arkadaş alınmasın onunla dalga geçmiyorum.

Öyle mi abi-i? Dolandırmazsın beni güvenebilirim değil mi sana? Ne bıçak mı vereceksin 50TL olan desenimi alıp? Al tamam abi senin olsun. (profili çevrim dışı oluyor skini attıktan sonra.)

Bir kısım eksik ilk başlarda attim-atacağım işim çıktı gibi ertelemler yapıyorlar 1-2 hafta sonra engel.

Eskiden sanalika oynadığım zamanlar aklıma geldi. İlk sen at sonra ben atacağım deyip itemleri alıp kaçardım keşke bir fırsatım olsa da o aldığım eşyaları geri verebilseydim.

Eyvallah az kalsın gönderecektim şimdi Steam'in aracı olup aynı anda görerek takas yapalım diye teklif sunacağım işine gelirse 😎

Bence kendini yorma engel at gitsin veya da uğraşacağım diyorsan her defasında onu ertele. Dur yarın atacağım, 2 gün sonra net atacağım, 1 saat sonra vereceğim gibi gibi ama her defasında uzatmaya devam et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00