Arkadaşlar bildiğiniz güvenlir takas edebileceğim bir site var mı?
Evet var ama takas sistemi biraz karışık komisyonsuz bildiğim takas yöntemleri var isterseniz anlatabilirim. Bir de komisyon kesen siteler var csmoney, tradeitgg gibi.
Arkadaşlar bildiğiniz güvenlir takas edebileceğim bir site var mı?
Komisyonsuz nasıl yapıyoruz hocam.
O kısım biraz sıkıntılı ama anlatayım. Bazı bet siteleri bulunmakta bu bet siteleri kullancılara sadece kredi kartı üzerinden değil aynı zamanda p2p yani iki kişi arasında olan alışveriş ile de bakiye vermekte. Bu da şöyle gerçekleşiyor siz benim skinimi alıyorsunuz sizin paranız sitenin para havuzunda kalıyor ben size skini gönderiyorum siz skini aldığınız anda para bana geçiyor. Bu yöntemle sitedeki başkalarına sattığınız skinin parasıyla komisyonsuz bir şekilde başka kullanıcıların veya sitenin envanterini kullanarak yeni skinler alıyorsunuz. Buradaki sıkıntı itemi satan kişide çünkü itemi yanlış birisine gönderirsen veya herhangi bir şekilde bir hata yaparsan skin senin elinden gidiyor ve hiç kimse sana yardım edemiyor çünkü adama skini sen kendin veriyorsun. Bu yöntemle zamanında çok fazla kez skin değiştirmiştim ama riskli özellikle büyük skinlerde.
Hatta zamanında elimdeki bayonet bıçağımı değiştirmeye çalıştığımda bir anda onlarca trade isteği gelmişti. Tabii ki site bana kullanıcının bilgisini söylediği için doğru kişiyi bulup bana gönderdiği takası kabul etmiştim. Ama dediğim gibi bir anlık hata ile elinizdeki skinden olabilirsiniz ve bunun hesabını hiç kimseye soramazsınız.
cs.money vardı bir zamanlar benim bildiğim. Çokça kullandığım bir siteydi. Şuan ne haldedir bilmiyorum ama araştırıp deneyebilirsin.Arkadaşlar bildiğiniz güvenlir takas edebileceğim bir site var mı?
Adama söv ve iletişimi kes. Öyle bir ihtimal yok.Daha önceden dolandırıldım diyor o yüzden yapmıyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.