CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 20 Aralık 2022 #41 itwasgooday dedi: Adama söv ve iletişimi kes. Öyle bir ihtimal yok. Genişletmek için tıkla... Küfüre gerek yok sadece engel atması yeterli.
itwasgooday dedi: Adama söv ve iletişimi kes. Öyle bir ihtimal yok. Genişletmek için tıkla... Küfüre gerek yok sadece engel atması yeterli.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 20 Aralık 2022 #42 CordiB dedi: Küfüre gerek yok sadece engel atması yeterli. Genişletmek için tıkla... Aynen engeli o atsın ben söveyim.
CordiB dedi: Küfüre gerek yok sadece engel atması yeterli. Genişletmek için tıkla... Aynen engeli o atsın ben söveyim.
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 737 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #43 AliReyizx dedi: takasçılar böyle yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Bu kadar acemice bir dolandırıcılık söylemini de ilk kez görüyorum. Kaç yıldır takas ve alım-satım yaparım daha saçma bir argüman görmedim açıkçası.
AliReyizx dedi: takasçılar böyle yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Bu kadar acemice bir dolandırıcılık söylemini de ilk kez görüyorum. Kaç yıldır takas ve alım-satım yaparım daha saçma bir argüman görmedim açıkçası.