muratzaza Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 22 7 Mart 2023 #1 Arkadaşlar bunun çözümünü kendimce buldum. CTRL+Shift+Windows Tuşu+ B Basıp ekran kartını resetledim düzeldi.
Arkadaşlar bunun çözümünü kendimce buldum. CTRL+Shift+Windows Tuşu+ B Basıp ekran kartını resetledim düzeldi.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 7 Mart 2023 #2 Not: o kombinasyonu yaptığınızda Ekran kartının ayarlarıda sıfırlanır. (OC vb.) Artı 0 Eksi
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 muratzaza dedi: Arkadaşlar bunun çözümünü kendimce buldum. CTRL+Shift+Windows tuşu+ b Basıp ekran kartını resetledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı hiç resetlemedim, aynı durum bende de var ve Valorant vs olsun drop yemeye başladım. Resetlersem neler silinir söyler misiniz? Artı 0 Eksi
muratzaza dedi: Arkadaşlar bunun çözümünü kendimce buldum. CTRL+Shift+Windows tuşu+ b Basıp ekran kartını resetledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı hiç resetlemedim, aynı durum bende de var ve Valorant vs olsun drop yemeye başladım. Resetlersem neler silinir söyler misiniz?
KS KS muratzaza Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 22 7 Mart 2023 #4 nVerr dedi: Ekran kartımı hiç resetlemedim, aynı durum bende de var ve Valorant vs olsun drop yemeye başladım. Resetlersem neler silinir söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum ama benim için önemli olan takılma sorunuydu o gitti yani Artı 0 Eksi
nVerr dedi: Ekran kartımı hiç resetlemedim, aynı durum bende de var ve Valorant vs olsun drop yemeye başladım. Resetlersem neler silinir söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum ama benim için önemli olan takılma sorunuydu o gitti yani