CS:GO tekrar yüklenirse ban yenir mi?

emr0

Kilopat
Merhabalar, CS:GO'da önceki hesabımda hile yapmıştım (skin changer) ve hesabım VAC ban yedi. Oyunu sildim. Başka bir hesap açsam oyun kalıntıları duruyor mudur? Yüklersem tekrar ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, CS:GO'da önceki hesabımda hile yapmıştım (skin changer) ve hesabım VAC ban yedi. Oyunu sildim. Başka bir hesap açsam oyun kalıntıları duruyor mudur? Yüklersem tekrar ban yer miyim?

Bilgisayarınızda şu an hile yoksa sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silmenize gerek yoktu hileyi silmeniz yeterliydi. Yeni hesap da hile açmadığınız sürece VAC ban yemezsiniz.

Açtığım hile kimseyi etkilemeyen bir hile karaktersizlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bu sefer emek hırsızlığı oluyor. Sizce boynuzsuz keçinin boynuzlu keçiden hakkını alacağı ahirette bu yaptığınız doğru mu?

Tekrar yapmazsınız inşallah. Bir sıkıntı çıkmaz hile yoksa hala.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı