Merhabalar, CS:GO'da önceki hesabımda hile yapmıştım (skin changer) ve hesabım VAC ban yedi. Oyunu sildim. Başka bir hesap açsam oyun kalıntıları duruyor mudur? Yüklersem tekrar ban yer miyim?
Silmenize gerek yoktu hileyi silmeniz yeterliydi. Yeni hesap da hile açmadığınız sürece VAC ban yemezsiniz.Merhabalar, CS:GO'da önceki hesabımda hile yapmıştım (skin changer) ve hesabım VAC ban yedi. Oyunu sildim. Başka bir hesap açsam oyun kalıntıları duruyor mudur? Yüklersem tekrar ban yer miyim?
@Hamza Ensar Sağlam neden kızgın atma gereği duydunuz ki, tekrar yapacağını sanmıyorum sadece bir soru sormuş.
Her konuda genişimdir ancak hile konusunda hiç tahammül edemiyorum. Karaktersizlik olarak görüyorum. Tekrar açmaz ise ne mutlu.
Açtığım hile kimseyi etkilemeyen bir hile karaktersizlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Merhabalar, CS:GO'da önceki hesabımda hile yapmıştım (skin changer) ve hesabım VAC ban yedi. Oyunu sildim. Başka bir hesap açsam oyun kalıntıları duruyor mudur? Yüklersem tekrar ban yer miyim?
Bu sefer emek hırsızlığı oluyor. Sizce boynuzsuz keçinin boynuzlu keçiden hakkını alacağı ahirette bu yaptığınız doğru mu?
Bu sefer emek hırsızlığı oluyor. Sizce boynuzsuz keçinin boynuzlu keçiden hakkını alacağı ahirette bu yaptığınız doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.