CS:GO tepki vermiyor

İşletim sistemi
Windows 7

dincery10

Femtopat
Yer
edirne
Daha fazla  
Meslek
antrenör
Arkadaşlar dün açılan CS:GO bugün açılmıyor. Dün Microsoft'un 1 dosyasını yanlışlıkla sildim. Ardından oyun açılmamaya başladı. Bayağı çözüm aradım bu sitede ki çözümleri de denedim (D3DX9_43.dll sildim) DirectX kurdum, oyunun dosyalarını da doğruladım, sistemi geride yükledim ancak olmadı, sadece CS:GO ile ilgili bir sıkıntı mı diye Valorant yükledim ancak onu da açmadı (Valorant'ı 1 ay önce yükleyip oynamıştım silmiştim) artık kafayı tırlatmak üzereyim, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya doğrulama yaptınız mı oyunlarda?

Evet, ayrıca oyunu sildim tekrar yükledim, doğrulamada yaptım, ancak sildiğim dosyanın ne olduğunu tam olarak bilmediğim için PC'ye sistem geri yüklemesi yaptım ve geri geldi dosyalar, ama hala açılmıyor, oyna tuşuna basıyorum yükleniyor ekranı geliyor ancak 5 6 saniye sonra kapanıyor, oyna seçeneğine geri dönüyor

Arkadaşlar dün açılan CS:GO bugün açılmıyor. Dün Microsoft'un 1 dosyasını yanlışlıkla sildim. Ardından oyun açılmamaya başladı. Bayağı çözüm aradım bu sitede ki çözümleri de denedim (D3DX9_43.dll sildim) DirectX kurdum, oyunun dosyalarını da doğruladım, sistemi geride yükledim ancak olmadı, sadece CS:GO ile ilgili bir sıkıntı mı diye Valorant yükledim ancak onu da açmadı (Valorant'ı 1 ay önce yükleyip oynamıştım silmiştim) artık kafayı tırlatmak üzereyim, önerilerinizi bekliyorum.
eğer diskin iki parça halindeyse,hiç uğraşma bulman çok zamanını alır.İkinci disk parçasına silinmesini istemediğin şeyleri (varsa) atıp temiz bi format çak.Sonra da gerekli driverleri kurup oyunlarını dilediğin gibi oyna.Diğer türlü çok uğraşırsın.

Bilgisayarda çok eski gerçi kendim ekran kartı falan taktım sonradan ama 17 yıllık bilgisayar neredeyse 20 günde bir formata gitmesi gerekiyor eskiden 32 Bit'Ti 64 yaptık W7 64 biti bile zar zor kaldırdı, CS de veriyor gene 120 FPS falan ama onun dışında bitirdi artık hem kendini hem beni.
ayriyetten bugün güncelleme yapayım dedim windowsa ama başarısız oldu diyor büyük ihtimalle benim kaldırdığım microsoft dosyası bu hale soktu

Bilgisayarda çok eski gerçi kendim ekran kartı falan taktım sonradan ama 17 yıllık bilgisayar neredeyse 20 günde bir formata gitmesi gerekiyor eskiden 32 Bit'Ti 64 yaptık W7 64 biti bile zar zor kaldırdı, CS de veriyor gene 120 FPS falan ama onun dışında bitirdi artık hem kendini hem beni.
ayriyetten bugün güncelleme yapayım dedim windowsa ama başarısız oldu diyor büyük ihtimalle benim kaldırdığım microsoft dosyası bu hale soktu
anladım hocam.bu arada öyle 20 günde bir format da bilgisayarın bütün parçalarının (özellikle HDD) ömrünü azaltır.Format işlemini mecbur kalmadıkça yapmamanızı tavsiye ederim.Bu arada eğer ikincil diskiniz varsa o diskte de virüs olma ihtimali var.İkinci diskte virüs varsa komple temiz kurulum yapmadan istediğiniz kadar format atın düzelmez.siz en iyisi sistemin tam özelliklerini yazın buraya,diskiniz de C ve D olarak ayrılıyorsa format sırasında D diskini de sıfırlamayı deneyin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı