CS:GO Third party hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Pushing Me Away

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim hata sadece rekabetçi mod öncesinde topluluk sunucusuna girersem geliyor. Garip bende biliyorum ama çözümü var mı? Oyunun klasörlerini doğrulattım, akla gelecek her şeyi yaptım.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim hata sadece rekabetçi mod öncesinde topluluk sunucusuna girersem geliyor. Garip bende biliyorum ama çözümü var mı? Oyunun klasörlerini doğrulattım, akla gelecek her şeyi yaptım.
Aynı hata bende de oluyor maalesef ama dosyaları doğrulayınca geçiyor. Sende arka planda bir uygulama yüklü kalmış olabilir mi? Mesela Easy Anti-Cheat gibi?

Hata değil bir hile tarafından yapılıyor ismini vermiyiceğim. Seni oyundan bile kickletebiliyor VAC yemişsin gibi gösterebiliyor kendini seçkin yapabiliyor yani en azından öyle gözüküyor. Yapabiliceğin bir şey yok

Hayır çözümü yok. Bende topluluk sunucularına girdikten sonra resmi sunuculara girerken aynı hatayı alıyorum. Çözümü bir tek oyunu kapatıp tekrar açmak.
Hata değil bir hile tarafından yapılıyor ismini vermiyiceğim. Seni oyundan bile kickletebiliyor VAC yemişsin gibi gösterebiliyor kendini seçkin yapabiliyor yani en azından öyle gözüküyor. Yapabiliceğin bir şey yok
Bir hile tarafından yapıldığını hiç sanmıyorum. Bilgisayarım temiz ve topluluk sunucularından sonra resmi sunuculara girerken aynı hatayı alıyorum. Çözümü ise oyunu kapatıp açmak. Öyle bir hile de geliştirilmedi hem henüz.😀

Hata değil bir hile tarafından yapılıyor ismini vermiyiceğim. Seni oyundan bile kickletebiliyor VAC yemişsin gibi gösterebiliyor kendini seçkin yapabiliyor yani en azından öyle gözüküyor. Yapabiliceğin bir şey yok.

Sana samimi cevap veriyorum :D benim 2 tane bilgisayarım var birinde sadece CS:GO var hani bir Steam bir CS:GO yüklü içerisinde. Hani 3 harfliler gelip yükledi değil ya :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı