Alikaplan801
Decipat
- Makaleler
- 7
CS:GO'nun topluluk sunucusu kısmında hiç Türk FFA sunucusu bulamadım. Yok mu?
Seçkin istemeyen var mı? Yeni başladım.WASP FFA. Genellikle dolu oluyor ama güzel bir sunucu. Bir de Runaway vardı.
Buradan IP'lerini alabilirsiniz:
![]()
Steam Community :: Group :: 'RunAway Gaming'
RunAway 4 Nisan 2014 tarihinde kurulmuş bir oyuncu topluluğudur. Discord Discorda katılarak toplulukla iletişime geç! https://discord.gg/runaway Server Listesi 🎮 Oyun 🕹️ Oyun Modu 🔑 IP Adresi 📌 Tıkla ve Bağlan 🧑🤝🧑 Kapasite CS: GO DM 45.10.56.45 BAĞLAN 24 Kişilik CS: GO SURF T1 45.10.56.46...steamcommunity.com
WASP.GEN.TR - cs 1.6 server listesi , cs:go sunucu listesi , cs server kiralama, cs go server kirala, cs serverlari, cs turkiye serverlar, sxesiz serverlar, sxe server , eac server
cs 1.6 server listesi , cs:go sunucu listesi , cs server kiralama, cs go server kirala, cs serverlari, cs turkiye serverlar, sxesiz serverlar, sxe server , eac serverwasp.gen.tr
Cs-Center vardı. Bir de onu deneyin isterseniz.Seçkin istemeyen var mı? Yeni başladım.
1.sunucusu seçkin istiyor fakat 2.sunucusu istemiyor. Teşekkürler.Cs-Center vardı. Bir de onu deneyin isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.