CS:GO Türkiye sunucusu açıldı mı?

• Konuyu başlatan AB7SS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.554
Arkadaşlar bu aralar maça girdiğim zaman karşı takımda genellikle Türkler oluyor ve bu benim sinirimi bozuyor. Mesela bu gün eco raund oynarken takımdan bir zeki oto awp aldı sonra mid keserken öldü. Benim de hiç silahım yok otoyu aldım 4 kişi vurdum raundu kazandık. Ama karşı takım bana hemen "hile" demeye başladılar ve küfür etmeye başladılar. İşte bu yüzden Türklerle oynamak istemiyorum. Eğer Türkiye sunucusu açılmadıysa neden karşıma Türkler geliyor?

Arkadaşlar bu aralar maça girdiğim zaman karşı takımda genellikle Türkler oluyor ve bu benim sinirimi bozuyor. Mesela bu gün eco raund oynarken takımdan bir zeki oto awp aldı sonra mid keserken öldü. Benim de hiç silahım yok otoyu aldım 4 kişi vurdum raundu kazandık. Ama karşı takım bana hemen "hile" demeye başladılar ve küfür etmeye başladılar. İşte bu yüzden Türklerle oynamak istemiyorum. Eğer Türkiye sunucusu açılmadıysa neden karşıma Türkler geliyor?
Açılmadı, nedenini bilmiyorum.

Bir komut vardı. Rekabetçi oyunlarda pingi az tutmak için sizi en yakın sunucuya atan. Belki ondan kullanıyorsunuzdur.
mm_dedicated_search_maxping 80

Türk oyuncuları Avrupa sunucularına eşleştiriliyor. Türk gelmesi tamamen tesadüften ibaret.
Dün 2 maç attım, bir tanesinde rakipler komple Türk'tü ve ne ana bıraktılar ne de bacı. Ağzı bozuk milletimizin.

Türk oyuncuları Avrupa sunucularına eşleştiriliyor. Türk gelmesi tamamen tesadüften ibaret.
Dün 2 maç attım, bir tanesinde rakipler komple Türk'tü ve ne ana bıraktılar ne de bacı. Ağzı bozuk milletimizin.
Haklısın :(
Abi karşı tarafı tamamen sustur.

Takım arkadaşına gelirse ona yapacak bir şey yok.
Zaten lobiden Türkler ile giriyorum sorun karşı takım.

Haklısın :(

Zaten lobiden Türkler ile giriyorum sorun karşı takım.
10 defa bu şekilde 5 vs 5 maça girdim. 9'unda yabancı geldi. 1 tanesi Türk idi. Onlarda hile kullanıyordu. WH kullanıyorlardı :)

Biraz şans işi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı