- Makaleler
- 1
CS:GO'da TR serverı olur ise Rus'ları mum ile ararız, ben size söyleyeyim.
Son düzenleyen: Moderatör:
CSGO da LOL gibi sunucular ayrı olmuyor rusyadaki sunuclarda rus lar almanyadaki sunucularda almanlar oynamıyorlar hepsi bir oynuyorCS:GO'da TR serverı olur ise Rus'ları mum ile ararız, ben size söyleyeyim.
Aslında ben de cok edepli turklerle de tanıştım.Valla sana edepsiz yabancı timi denk geliyor herhalde. Ben gayet iyi de anlaşıyorum adamlarla, seni bilemeyeceğim. Fakat nedense bir Türk ile denk geldiğim zaman aynı takımda olsak bile küfür yiyorum. Ace attığım zaman bile küfür yediğim olmuştu. Ruslar dışında pek bir zararı olan yabancı uyruklu birine rastlamadım. Ayrıca ben her yabancı edepli demedim ki, iyi Türkler de var oyunda, kötüleri de. Keza yabancılar da öyle. Nedense ben hiç bana durup dururken 7 sülaleme giren yabancı görmedim.
Trollsen komik, troll değilsen daha komik. Hangi serverda sabit 5 ping alıyorsun ?Pingten şikayetçi olanlar, siz internet kullandığınıza emin misiniz?
AKN de iken 10-15 ping, AKN dışı sabit 5 ping alıyorum. 24Mbps 75 AKN kotalı Türk Telekom. En az 3 kişi kulanırken.
Okuduğunu anlamayacak durumda değilsindir umarım.Trollsen komik, troll değilsen daha komik. Hangi serverda sabit 5 ping alıyorsun ?
Lütfen CS:GO rekabetçi girip TAB'a basarken SS atar mısın?Okuduğunu anlamayacak durumda değilsindir umarım.
Her serverde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.