Herkese merhaba bir şey sormak istiyordum Steam üzerinden CS:GO oynarken resmi sunucuda takım arkadaşım oyun üzerinden bilgisayarıma erişebilir mi? Topluluk sunucularından bahsetmiyorum. Normal rekabetçi vb.
Hayır, erişemez. Sadece topluluk sunucularına bağlandığı zaman adminler tarafından erişilebilir, kötü niyetli insanlar ise.Erişebilir. Ama neredeyse imkansız. Çok bilgili olmak zorunda. Veletleri salla.
Hayır, erişemez. Sadece topluluk sunucularına bağlandığı zaman adminler tarafından erişilebilir, kötü niyetli insanlar ise.
Erişilebilir yaptığımdan biliyorum.
Peki, erişebilir, veletleri salla diyip kendinizin yaptığınızı söylemeniz sizi ne yapar? İyi forumlar.Erişilebilir yaptığımdan biliyorum.
Peki, erişebilir, veletleri salla deyip kendinizin yaptığınızı söylemeniz sizi ne yapar? İyi forumlar.
Hiçbir şey yapamaz. Kafanıza takmayın. Artık yasalarla haklarınız korunuyor.Kafama takıldı.
Peki, erişebilir, veletleri salla deyip kendinizin yaptığınızı söylemeniz sizi ne yapar? İyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.