CS:GO Uygun Sensitivity Bulamıyorum

Onurzengn060

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba beyler bir sorunum var. Yaklaşık 7 sene CS 1.6 oynadım son 2 yıldır da CS:GO oynuyorum. Oynuyorum ama 2 yıldır her gün ayar değiştirerek oynuyorum. Kendime uygun bir sensitivity ayarı bulamıyorum. Bilekten oynuyorum bundan dolayı düşük sensitivity'de oynayınca soluma ve sağıma bile zor dönüyorum. Yüksek sensitivity yaparsam da bu sefer aim titriyor hedef almamı zorlaştırıyor. Orta noktayı bir türlü bulamadım. Youtube'de biraz video izledim ama onlarında yararı olmadı. Bir önerisi olan var mı ? Teşekkürler şimdiden.

MOUSE: SteelSeries Rival 110

Ben her oyunda farklı bir ayar kullanıyorum. Değiştirme, bir yerden sonra alışıyorsun. DPI falan hikaye benim için :D CS'yi ilk indirdiğimde sadece 1 kere değiştirdim. Onun haricinde dokunmadım. Alışınca takmıyorsun böyle şeyleri. Tabii kişiden kişiye de değişebilir bu.

Kardeşim aynısı bende vardı ayar deiştirmekten oyundan zevk alamıyodum,bu seninki gibi 2 yoıl boyunca devam etti.Sonra bi video izledim adam diyo ki alıştığınız sensi oynayın e sporcu bu arada.Ben de gittim açtım bi harita kendime rahat gelen bi sens seçtim mesela dedim 2.5 yaptım aha elime rahat geliyomu oynayabilyomuyum oynayabiliyorum tamam dedim bundan sonra full bunla oynucam dedim.İyi ki de yapmışım bunu oyundan zevk alıyom artık ve gittikçe o sense alıştım sonra da global oldum.Önemli olan o sense alışmak sensi oynaybilmen yeterli.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Merhaba beyler bir sorunum var. Yaklaşık 7 sene CS 1.6 oynadım son 2 yıldır da CS:GO oynuyorum. Oynuyorum ama 2 yıldır her gün ayar değiştirerek oynuyorum. Kendime uygun bir sensitivity ayarı bulamıyorum. Bilekten oynuyorum bundan dolayı düşük sensitivity'de oynayınca soluma ve sağıma bile zor dönüyorum. Yüksek sensitivity yaparsam da bu sefer aim titriyor hedef almamı zorlaştırıyor. Orta noktayı bir türlü bulamadım. Youtube'de biraz video izledim ama onlarında yararı olmadı. Bir önerisi olan var mı ? Teşekkürler şimdiden.

MOUSE: SteelSeries Rival 110
bence tek yapman gereken rahat olduğun bir sensitivity bulmak ben 2.5 cs go sensitivity kullanıyorum ama sana önerdiğim 5 sensitivity ile oynayıp yavaş yavaş düşürmek ben ilk başta 25 sensitivity oynuyordum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı