CS:GO VAC ban attı

@mamili

Peki baglantida ne yaziyor?

Steam gelen mesajı diyorsanız

Counter-Strike: Global Offensive oyunundan Overwatch ile kalıcı olarak yasaklandınız.​

Steam hesabınızın oyun içi yasaklama durumunu ve belirtilen yasaklamanın etkilediği oyunların listesini yasaklama geçmişinize giderek görebilirsiniz.

VAC yasaklamalarının uygulanmasıyla ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen Valve Anti-Hile Sistemi (VAC) makalemize göz atın.

Türkçe yazdım.

Otomatik cevapla güzelce geri cevirecekler. Destek ekibinin yasaklamalari kaldirma gibi bir yetkisi yok. Ayrica makalede belirttikleri üzere yasaklamanin dogrulugundan eminler.

Overwatch yasaklamamı temyize götürebilir miyim?

Hayır. Overwatch yasaklamaları temyize götürülemez veya Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Yasaklamaları sadece Müffettişler bir suç için hemfikir olduğunda verdiğimizden, verilen yasağın doğruluğundan oldukça eminiz. Vakayı izleyen Müfettişlerden biri bile hemfikir olmazsa Şüpheli’ye herhangi bir yasaklama uygulanmaz.

Hocam Steam de

Overwatch ile kalıcı olarak yasaklandınız yazıyor​

Hile kullanmadım. Maç geçmişim bile görünmüyor.

Overwatch yasaklamaları oyun içinde oyunbozanlık yapan oyunculara verilir ve en az 30 gün sürer. Yasaklama boyunca oyuncu VAC korumalı sunucularda oynayamaz, takas yapamaz ve CS:GO öğelerini Topluluk Pazarı'nda satamaz.

Hocam dün RDR 2 TR yama indirdim. En son CS:GO'ya 3 hafta önce girdim. İndirdiğim TR yamadan olabilir mi?

Hocam hile yapsam yazardım.

Peki hangi maç en son rekabetçi maç 4,5 ay önceydi.

Peki ne yapmam gerekiyor?
Çok sık karşılaşıyoruz bu durumla ilgili konulara. Her seferin de yorumlara dahil net cümle ile dahil olmamışımdır, yani hile yapmadıysanız ban yemezsiniz gibi cümleler.. Hayretler içerisinde kalıyorum artık.

Steam desteğin ban kaldırma yetkisi yok zaten ama hesabı incelemeye cs:go ekibine gönderiyorlar sonucu onlar belirliyor

Overwatch yasaklamaları oyun içinde oyunbozanlık yapan oyunculara verilir ve en az 30 gün sürer. Yasaklama boyunca oyuncu VAC korumalı sunucularda oynayamaz, takas yapamaz ve CS:GO öğelerini Topluluk Pazarı'nda satamaz.

Bu dediginizin arkadasin aldigi yasaklama ile alakasi yok. Verilen yasaklama hileden dolayi verilmis. Gecici yasaklamalar profile islemiyor.

@gamesense

Artik eskisi gibi degil anladigim kadariyla. Yasaklamadan eminiz diyorlar cünkü.

"Yasaklamaları sadece Müffettişler bir suç için hemfikir olduğunda verdiğimizden, verilen yasağın doğruluğundan oldukça eminiz."

Önceden böyle yazmiyordu.

Yani arkadaş Overwatch banı yazdığını görünce yazdım eğer hile yapmayıp sadece topluluk sunucularıne girdiyse 11 report alırsa overwatcha düşebilir. Onun dışında hile yapmış olması tek seçenek.

Yakın zamanda değişti sanırım. Bence bu karar ne doğru ne yanlış. Hem onu kontrol eden insan hata yapabilir diyorsun bir yandan, bir yandan da bir sürü kişi kontrol ediyor diyorsun.

Hocam benim anlayamadığım net bir şey var ben en son rekabetçiyi 6 aydan çok önce girdim benim 8 ya da 9 ay önce oynadığım bir maçtan ceza alma ihtimalim var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…