Çözüldü CS:GO VAC ban yenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Selam bugün basit eğlence girdim ve şansa 2 kere noscope headshot attım. Karşı takımdakiler rep yazdı. Sizce ban yer miyim? Seçkin etkin.

VAC ban oyuna bir şey inject ederseniz yiyeceğiniz bir ban türü. Onun haricinde topluluk, oyun ve Overwatch banı var. Bunların arasında Overwatch ban yeme ihtimaliniz var onu da CS2 çıkana kadar kaldırıldı. Ek bir bilgi olsun rekabetçi ve yoldaş modu haricinde atılan reportlar sadece güven faktörünü düşürür yani basit eğlencede yaptığınız bir hareketten dolayı ban yemezsiniz.
VAC ban oyuna bir şey inject ederseniz yiyeceğiniz bir ban türü. Onun haricinde topluluk, oyun ve Overwatch banı var. Bunların arasında Overwatch ban yeme ihtimaliniz var onu da CS2 çıkana kadar kaldırıldı. Ek bir bilgi olsun rekabetçi ve yoldaş modu haricinde atılan reportlar sadece güven faktörünü düşürür yani basit eğlencede yaptığınız bir hareketten dolayı ban yemezsiniz.
Nasıl yani, deathmatch'te raporladığım bir sürü ayan beyan hileci terbiyesiz yalnızca güven faktörünün azalmasıyla mı ödüllendiriliyor?

Nasıl yani, Deathmatch'te raporladığım bir sürü ayan beyan hileci terbiyesiz yalnızca güven faktörünün azalmasıyla mı ödüllendiriliyor?

Evet. Eğer VAC sistemi o kişiye yakalamazsa o kişi istediği gibi oyunu oynayabilir. Bunun en büyük örneği son zamanlarda gelen kasa güncellemesi ile Auto kill hilesi açan arkadaşlar da. Death match sunucularında fark etmiş olabilirsiniz. Bazı kişiler insansı hareketler yapmıyor. O kişiler otomatik oynayan XP kasma botları. Ve VAC sistemi bunları yakalayamadığı için hiçbir şey olmuyor.

Evet. Eğer VAC sistemi o kişiye yakalamazsa o kişi istediği gibi oyunu oynayabilir. Bunun en büyük örneği son zamanlarda gelen kasa güncellemesi ile Auto kill hilesi açan arkadaşlar da. Death match sunucularında fark etmiş olabilirsiniz. Bazı kişiler insansı hareketler yapmıyor. O kişiler otomatik oynayan XP kasma botları. Ve VAC sistemi bunları yakalayamadığı için hiçbir şey olmuyor.
Daha dün ilk defa gördüm onlardan. Maç sonunda ilk ikideydiler 70+ kill ile. Ben kullandıkları hile yüzünden garip hareket ediyorlar sanmıştım fakat olay başkaymış meğer.
CS 2 ile bu işe bir dur demezlerse bu oyunun akıbeti pek iyi görünmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı