CS:GO VAC Tekrar Satın Alıp Oynamak

hyperw0w

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2013
Mesajlar
25
Merhaba arkadaşlar,
3-4 ay önce CS:GO VAC yemiştim bir tane arkadaşımın yüzünden ancak oyuna eski hesabımdan oynamak istiyorum.
Technopat konularında oyun silme hakkındaki bilgileri uyguladım.
Oyunu Destek bölümünden kalıcı olarak kaldır dedim.
Oyun şuanda steam kütüphaneden kalktı (Satın al butonu var).
Şimdi alınca VAC devam eder mi etmez mi bunun hakkında bilgisi olan acil ulaşsın indirim bitmeden oyunu almayı düşünüyorum!
 
Artık hiçbir Valve sunucusuna giremez o hesap. VAC adı üzerinde Valve Anti-Cheat. Yeniden satın almanın bir faydası yok. Hatta bildiğim kadarı ile Valve' nin diğer oyunlarındaki sunuculara da giremiyorsun.
 
VAC ban yediğin hesabı unut sen. Onunla bir daha oynayamazsın. Yeni hesap açıp cs go alacaksın ve o hesapla sürekli oynayacaksın.

Oyun dosyalarını silmene gerek yok sadece steam kullanıcı adını değiştirmen yeterliydi.
 
Arkadaş ben bu Steam hesabında bir tanıdığı yüzünden VAC yiyenleri anlayamıyorum yarısından çoğu yalan söylüyor o bariz ama gerçekten de bazıları hesabını paylaştığı için VAC ban yiyor şu Steam hesaplarınızı paylaşmayın artık para harcadığınız kart bilgilerinizi girdiğin bir hesap bu az bilinçli olun lütfen. Yeni hesap açıp oyunu satın alıp oynayabilirsin keşke şu oyunun ücreti 55-60 TL olsa da insanlar az hile yapmaya çekinse.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı