CS:GO VAC yasağı düzelir mi?

CS:GO oyununa girdiğimde yukarıda genel bekleme süresi yazıyor. Fakat Steam hesabıma girdiğimde ise aşağıda ki görüntü de gördüğünüz üzere bir yasak bulunuyor. Sizce düzelme ihtimali nedir? İnternette araştırdığım kadarıyla VAC yasağı yendiğinde oyunda üstte VAC yasağı yazıyormuş ama bende genel bekleme süresi yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
VAC düzelmez owerwatch düzelir.Ha yanlışlıkla atılmışsa vac 2-3 ay sürer açılması.Bu hesaba kayıtlı telefon numarasını başka hesaba kaydederseniz o hesapta banlanacaktır.

Hatali olmadigi sürece her iki yasaklama da kalicidir ve ayni islevi görürler. Yani korumali sunuculara baglanamazsiniz, oyuna ait ögeleri takaslayamaz veya satamazsiniz.

Birisi VAC tarafindan verilmis, digeri ise Overwatch tarafindan.
o zaman geçmiş ola :) çok teşekkür ediyorum bilgilerden ötürü...
VAC düzelmez owerwatch düzelir.Ha yanlışlıkla atılmışsa vac 2-3 ay sürer açılması.Bu hesaba kayıtlı telefon numarasını başka hesaba kaydederseniz o hesapta banlanacaktır.
haydaaaaaa :)))

Bu hesaba kayıtlı telefon numarasını başka hesaba kaydederseniz o hesap da banlanacaktır.

Neden hala bu konu hakkinda yanlis yorum yapiliyor? Telefon numarasini baska hesaba kaydetmek tekrar yasaklamaya sebep olmaz. Önceki mesajlarda da bunu tekrar tekrar acikladim.

o zaman geçmiş ola :) çok teşekkür ediyorum bilgilerden ötürü...

haydaaaaaa :)))
owerwatch düzelir derken ?
Neden hala bu konu hakkinda yanlis yorum yapiliyor? Telefon numarasini baska hesaba kaydetmek tekrar yasaklamaya sebep olmaz. Önceki mesajlarda da bunu tekrar tekrar acikladim.
yok o telefon numarasına hemfikirim ben arkadaşın owerwatch düzelir dediğine istinaden yazdım

Owerwatch düzelir derken?

Mükemmel şirketimiz Valve novaları müfettiş yaptığı için novalar sizin iyi veya şans vuruşlarınızı hile diye yorumlayıp Valve bildiriyorlar. Valve da sana ban atıyor Owerwatch. VAC yasağının kalkması Owerwatch kalkmasından daha düşüktür.

Çok çok nadir bir şekilde hatalı ban atılıyor. Onu da kendileri otomatik açıyorlar sizin desteğe ulaşıp yaptirabileceğiniz bir şey değil. Herhangi bir şey kullandıysanız açılmasını beklemeye gerek yok.
Bu arada hatalı ban ise bile açılması zaman alıyor. Yeni bir hesap açın. Yasaklama kalkarsa buna geri dönersiniz.

Mükemmel şirketimiz Valve novaları müfettiş yaptığı için novalar sizin iyi veya şans vuruşlarınızı hile diye yorumlayıp Valve bildiriyorlar. Valve da sana ban atıyor Owerwatch. VAC yasağının kalkması Owerwatch kalkmasından daha düşüktür.
peki genel bekleme süresi kalkarsa içindeki itemlerimi alabilir miyim?

Stache! İsminde YouTube kanalı var. Hot-bros türkcan diye söylersem daha iyi tanırsınız. Onun hesabıda VAC yemişti Dragon lore bir sürü bıçak falan vardı onda. Onun banı açılmıştı siz herhangi 3.parti yazılım kullanmadıysanız banın kalkma olasılığı var.(oyun bozanlıktan ban yediyseniz ban süresi 3 ay).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı