CS:GO VAC yasağı nasıl kaldırılır?

VAC ban kaldırılamaz. Bireysel olarak desteğe başvursanız dahi umursamazlar. Adamlar hep diyor, yanlışlıkla vs atıldıysa otomatik kaldırıyoruz.
Kaldırılmıyorsa bil ki suçlusun. Nokta.
 
Ben ETS 2 de truckers MP de yani perma ban yedim hesabımı sildim 10 gün falan bekledim Mac IP adresi HDD adresi vs değiştirdim temiz bir format attım daha önceden kayıtlı olan şifreleri falan temizleyip oyunu 40 TL verip bir daha satın aldım şu an sorunsuz oynuyorum ban yemedim bir daha ama CS de nasıldır sistem bilmiyorum
 
Overwatch ban yeseydiniz ve hile kullanmadıysanız %75 ihtimalle 2-3 aya kalkacaktır ama siz V.A.C yemişsiniz bu durumda hile açmışsınız veya başka PC'den oyuna girdiğiniz için yediniz yani o bilgisayarda hile vardı belki veya hesabınız çalınıp hile kullanıldığı için yemişsinizdir V.A.C kalıcıdır ve tartışmaya kapalıdır.
 
Bir technopat kullanıcısı şifresini değiştirerek VAC yediğini söylemiştir:

Ben;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hesabin şifresini değiştirdiğim gibi VAC yedi ve Steam desteğe yazdim ve cevabi bekliyorum. PC hile falan kullanmayan birisiyim.
Benimde başıma geldi yanlışlıkla VAC Ban attılar ama 3 gün sonra düzeltilmişti benim sorunumda benzerdi yeni pc almıştım hesabımı açtım sonra hesaba bir şeyler oldu sonra vac yedim desteğe filan yazdım cevap olarak Steam destek vac bana ilgilenmez diye bir mesaj gelmişti. 3.gün vac ban kaldırılmıştı ne oldu neden oldu anlamadım hiç bir şeyde yazılmamıştı
 
Şifre değiştirmeden dolayı VAC yenilmez. Hile kullanmış olup nasıl kalkacağını sormak da iyi kafaymış :D Kaldıramazsınız. Şifre değiştirmeden dolayı ban atılıyor olsaydı çoğu kişinin başına gelirdi ve bu sorunu çözerlerdi.
 

Geri
Yukarı