CS:GO VAC yememek için ne yapılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam biri virüsten koruyor diğeri de bulaşırsa temizliyor 2'si birbirini tamamlayan programlar 2'sini de kullanması daha iyi olur.

Geçen sosyalde bir arkadaşın hesabı da durduk yere banlamıştı. Sanırım onun ki açıldı.
Eğer hile yapmadım diyorsanız Ticket atın bekleyin.
Bulabilirseniz konunun linkini atarmısınız? Neredeyse 1 haftadır her gün ticket atıyorum ancak hep klasik cevaplar... VAC ekibine durumu ilettik vs. vs.

Hocam biri virüsten koruyor diğeri de bulaşırsa temizliyor 2'si birbirini tamamlayan programlar 2'sini de kullanması daha iyi olur.

Açıkcası virüsten koruma konusunda Windows Defender’a güveniyorum. Acaba hata mı yapıyorum?

Boşuna ticket atmayla uğraşmayın. Destek ekibinin yasaklama kaldırma gibi bir yetkisi yok zaten.

Otomatik mesaj dışında bir yardım alamazsınız.

Steam destek bölümünden normal bir şekilde yazarsam bu banı desteğin kaldıramayacağını söylüyorlar. Ancak VAC yasaklamam hakkında bilgi almak istiyorum diye bir bölüm var, orada biraz ilgileniyor gibiler.
Şöyle söyleyeyim, daha iyi koruyanları var, Kaspersky gibi hem Windows Defender bilgisayarı sömüren bir korumadır.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bakacağım ismi geçen programlara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…