CS:GO Valve Anti Hile Hatası

Arkadaşlar -insecure, -untrust gibi komutlar aktifken VAC korumalı sunuculara girilmiyor. Ben rekabetçi oynayacağım.
Bu programlardan herhangi biri arka planda çalışıyorsa kapatın görev yöneticisinde arka planda çalışan şüpheli bir dosya görürseniz çalışmasını durdurun.

Ekran Alıntısı.PNG
 
O halde sorun olan uygulamayı bulup kaldıracaksınız. Beta sürüme geçebilirsiniz. Ya da güncelleme bekleyeceksiniz. CS:GO tartışmalarında bu konu hakkında şikayetçi baya kişi var. Büyük ihtimalle yakın zamanda bu seçeneği kaldıracaklar. Hata vermesi dışında, FPS düşüşlerine neden olmuş.

Microsoft en bilinen uygulamalara bile, onay vermeye uğraşmıyor. Daha çok uygulama geliştiricisinin gidip onaylatması gerekiyor. Sistem hile engellemede başarılı olabilir. Ama onaylı uygulamalar tarafında, Microsoft çok başarısız.

Mesela ben CCleaner açık tutmasam bile, sistemde olduğunu algılayıp hata veriyordu. Uygulamayı silip, dosyaları doğruladıktan sonra hata vermemeye başladı. Ama bu yeni gelen sistem, belirtilen uygulama ve hizmetlerden daha fazlasını kapsıyor. O yüzden tek çözüm bu sistemi devre dışı bırakan ayarı kullanmak ya da beta sürümüne dönmek.
 
Başlatma seçeneklerine çok komut uygulamanızdan kaynaklanır. MSConfig'in içerisindeki Hizmetler'den Steam ile ilgili her şeyi devre dışı bıraktığım halde bile böyle sorun yaşamadım.
 

Geri
Yukarı