Arkadaşlar bu var değeri normal mi? Birkaç gündür böyle oluyor sadece ölüm maçında da değil rekabetçi girdiğimde de böyle. İnternetle alakalı olabileceğini düşünüp kablo nete arıza talebinde bulundum. Birkaç gün öncesine kadar akıcı bir şekilde oynuyordum şimdi takılmalar oluyor.
Hocam sorunum çözüldü var değeri çok daha sabit artık. Takılma donma falan olmuyor. Yardımlarınız için çok sağ olun. Modemin yerini değiştirmiştik kablolarını söküp. İnternet fiber olduğu için farklı bir girişi var. Onun metal kısmını değiştirip sıktılar problemim çözüldü. Ben belki laptoba gelen internet kablosuyla alakalı bir sorundur diye de düşünmüştüm. Herkese teşekkürler.
Hocam korsan bir yazılım yüklemedim. Arka plan uygulamalarını falan da kapattım. Oyuna girmeden önce her zaman şarjı yüzde yüz yapıp şarjda oynuyorum. Güç seçenekleri yükek de. Şimdi kablo netten ekip geldi. 1,5 saatte geldiler çok hızlılar. Kablolarda gevşeklik varmış onları düzeltip gittiler oyuna girip bir deneyeyim size tekrar yazacağım.
Hocam sorunum çözüldü var değeri çok daha sabit artık. Takılma donma falan olmuyor. Yardımlarınız için çok sağ olun. Modemin yerini değiştirmiştik kablolarını söküp. İnternet fiber olduğu için farklı bir girişi var. Onun metal kısmını değiştirip sıktılar problemim çözüldü. Ben belki laptoba gelen internet kablosuyla alakalı bir sorundur diye de düşünmüştüm. Herkese teşekkürler.