CS:GO var ve ms kırmızı oluyor

willfull

Hectopat
Arkadaşlar CS'de çok FPS düşmesi oluyor. Matchmaking de var 20'lere çıkıyor botlara oynadığım zaman da var MS kırmızı oluyor. Çözümü bilen var mı acaba?

Adsız.png

Adsız.png

5200 RPM HDD kullanıyorum. Acaba onunla mı alakalı? Ayrıca sistemim:
i3-2350M
GT520MX
6 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz iyi değil bende de i3 540 var birbirlerine yakın işlemciler diye biliyorum yanlışsam düzeltin ve aynı şekilde bende de botlara karşı gürünce MS kırmızı sarı değişiyor. Ben kafama takmamıştım bu kadar önemli bir şey değildir sisteminiz kötü olduğu için FPS kötüdür.
İşlemciniz iyi değil bende de i3 540 var birbirlerine yakın işlemciler diye biliyorum yanlışsam düzeltin ve aynı şekilde bende de botlara karşı gürünce MS kırmızı sarı değişiyor. Ben kafama takmamıştım bu kadar önemli bir şey değildir sisteminiz kötü olduğu için FPS kötüdür.

Ve CS:GO'ya göre ekran kartı ve işlemci sıcaklığınız yüksek o yüzden de oluyor olabilir.

Arkadaşlar CS'de çok FPS düşmesi oluyor. Matchmaking de var 20'lere çıkıyor botlara oynadığım zaman da var MS kırmızı oluyor. Çözümü bilen var mı acaba?

Eki Görüntüle 591484

Eki Görüntüle 591484

5200 RPM HDD kullanıyorum. Acaba onunla mı alakalı? Ayrıca sistemim:
i3-2350M.
GT520MX.
6 GB RAM.

Ben de aynı sorunu yaşıyordum. HDD bad sector varmış oyunu SSD'ye yükledim birkaç FPS ayarı yaptım ve düzeldi oynanabilir bir hale geldi. Belki sende de aynı sorun olabilir HDD'ni HDD Tune Pro ile tarat bir ama uzun sürer söyleyeyim.

ms değerini tetikleyen şey üst kısımdaki var değeri. Maalesef ki o da işlemci ile alakalı anlamına geliyor.

Merhaba bendede aynı problem oluyordu bios ayarlarından hyper thread turbo ve eist kapattım ve oyun başlatma seçeneklerine dirext 9 çalışma komutu yazdım düzeldi d3d li birşey nette var bulabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı