CS:GO Var Yükselme Sorunu

faceitlife

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da maç başladıktan bazen 3 bazen 5 bazen de 10 raunt sonra oyunda inanılmaz bir takılma sorunu oluyor. Net_graph 1 komutundaki var bölümü karşıma adam, smoke, flash vs. çıktığı zaman 30'lara fırlıyor (0.3 olması gerekirken) ve inanılmaz bir takılma oluyor oynamak imkansız. Oyunun genelinde takılma oluyor yani ESC bastığımda 20 saniye sonra ESC açılıyor, consol Quit komutunu girince 40-50 saniye donuyor anca kapanıyor. Termal macunları yeniledim gece ve düzeldi 2-3 maç attım ardından ertesi gün maç girdiğimde aynı sorun tekrar oldu, ısınma sorunu 12v adaptörlü soğutucu olduğu için yok sayılır ama ısınmadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama her şey aynı, bir şey değişmedi, 3 senedir olmuyordu.
Sistem:
  • GT745m 128 Bit 2GB
  • 8 GB RAM
  • i7-4702MQ CPU 2.20 GHz
  • Windows 8.1
Laptop ancak dediğim gibi adaptörlü soğutucu olduğu için bi ısınma sorunu yok 3 yıldır, bilgisayarın içi de temiz, macunlar da yeni.

Sıkıntıya örnek bir video buldum işte benim sorunum tam bu şekil ancak burada sürekli var yüksek, bende ise normalde 0.3 ancak karşıma adam çıktığı zaman çatışma vs. çıktığı zaman 30 35'lere fırlıyor ve oynanmayacak dereceye geliyor. Şimdiden teşekkürler inşallah çözeriz bu sıkıntıyı :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

+Arkadaşlar bi sıcaklık testi yaptım; 67-69 arası sıcaklık değişiyor zaten elimlede pek ısınmadığını anlıyorum. Yani sorun sıcaklık değil, bu oyun 7. raundda başladı drop, oyunu açıp kapattım fayda etmedi, özellikle ani hareketlerde felaket ötesi kasıyor, acaba ramdan kaynaklı bir sorunmudur ? Yetersiz bellek hatası alıyordum ancak internetteki sanal bellek sorununu çözen klasik uygulamay yapınca artık o uyarı gelmiyor. Acaba ramlarda yada harddisktemi bi sorun var?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı