CS:GO ve CS2 VAC oturumunuzu doğrulayamadı hatasının çözümü

Meflgt

Hectopat
Daha fazla  
Selam forumdaşlar yakın zamanda benim ve tüm çevremin yaşadığı "VAC oturumunuzu doğrulayamadı" hatasına çözüm buldum ve tüm problem yaşayan yaşaybilecek forumdaşlar için yazıyorum.
Çözüm: CS:GO veya CS2 botlara karşı alıştırma girip yükleme ekranında gelen Windows güvenlik duvarı uyarısına evet diyerek sorunu çözebilirsiniz.

Selam forumdaşlar yakın zamanda benim ve tüm çevremin yaşadığı "VAC oturumunuzu doğrulayamadı" hatasına çözüm buldum ve tüm problem yaşayan yaşaybilecek forumdaşlar için yazıyorum.
Çözüm: CS:GO veya CS2 botlara karşı alıştırma girip yükleme ekranında gelen Windows güvenlik duvarı uyarısına evet diyerek sorunu çözebilirsiniz.
Ben bunu önceden kontrol etmiştim, güvenlik duvarı izin vermiyor olabilir mi diye fakat veriyordu. Sizinki vermiyordu da vermeye başlayınca mı düzeldi yoksa veriyor olmasına rağmen tekrar verince mi düzeldi?

Ben bunu önceden kontrol etmiştim, güvenlik duvarı izin vermiyor olabilir mi diye fakat veriyordu. Sizinki vermiyordu da vermeye başlayınca mı düzeldi yoksa veriyor olmasına rağmen tekrar verince mi düzeldi?

Bende güvenlik duvarını kontrol ettim izin veriyordu hesabımdan giriş çıkış yaptım YouTube'da ki çözümleri denedim hiçbiri olmadı en son botlara karşı girince Windows güvenlik duvarı uyarısı geldi kabul ettim düzeldi ve tüm arkadaşlarımda da aynı metot işe yaradı.

Bende güvenlik duvarını kontrol ettim izin veriyordu hesabımdan giriş çıkış yaptım YouTube'daki çözümleri denedim hiçbiri olmadı en son botlara karşı girince Windows güvenlik duvarı uyarısı geldi kabul ettim düzeldi ve tüm arkadaşlarımda da aynı metot işe yaradı.

Teşekkürler. Umarım bende de işe yarar.
Tek yapmam gereken oyuna girince botlarla maça girmek mi? Hangi maç olduğu fark eder mi?

Teşekkürler. Umarım bende de işe yarar.
Tek yapmam gereken oyuna girince botlarla maça girmek mi? Hangi maç olduğu fark eder mi?

Botlarla alıştırma girmeniz ve ardından gelen güvenlik duvarı uyarısını kabul etmeniz yeterli olacaktır geç yanıtladığım için üzgünüm. Umarım çözülmüştür sorununuz.

Botlarla alıştırma girmeniz ve ardından gelen güvenlik duvarı uyarısını kabul etmeniz yeterli olacaktır geç yanıtladığım için üzgünüm. Umarım çözülmüştür sorununuz.
Rica ederim ne demek fakat bende güvenlik duvarı uyarısı gelmedi. Botlarla pratik için dm ve comp modlarını denedim ama ikisinde de herhangi bir izin istemedi (alt tab ile birkaç defa baktım hatta emin olmak için).
Sanırım ben o izni baştan vermişim ve bendeki sorunun sebebi başka bir şey.

Steam\steamapps\common\Counter-Strike global Offensive\game\bin\win64 e girdikten sonra cs2.exe özellikler\uyumluluk-Bu programı yönetici olarak çalıştır kısmını kapatınca düzeldi bende kolay gelsin umarım çözersiniz.

Rica ederim ne demek fakat bende güvenlik duvarı uyarısı gelmedi. Botlarla pratik için DM ve comp modlarını denedim ama ikisinde de herhangi bir izin istemedi (Alt Tab ile birkaç defa baktım hatta emin olmak için).
Sanırım ben o izni baştan vermişim ve bendeki sorunun sebebi başka bir şey.

Çözünce bizimle paylaşabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı