CS:GO ve Forza Horizon donma sorunu

izzet kara

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Resimlerde gördüğünüz gibi ekran birden bu şekilde kalıyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayarı güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. Sizce sorun nedir? Başına daha önce böyle bir olay gelen var mı?

IMG_20190511_111943.jpeg
IMG_20190507_051001.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimlerde gördüğünüz gibi ekran birden bu şekilde kalıyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayarı güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. Sizce sorun nedir? Başına daha önce böyle bir olay gelen var mı?

Eki Görüntüle 393181Eki Görüntüle 393182
Ekran kartını güncellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer güncel ise kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Sadece bu 2 oyunda mı sorun oluyor? Diğer uygulama ve oyunlarda da bu sorunu yaşıyor musunuz?

Ekran kartını güncellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer güncel ise kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Sadece bu 2 oyunda mı sorun oluyor? Diğer uygulama ve oyunlarda da bu sorunu yaşıyor musunuz?
Diğer oyunlarda karşılaşmadım bu sorunla ama nadir başka oyun oynuyorum. Ekran kartının güncellemesini kaldırıp tekrar yükleyip deneyeyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı