CS:GO ve LoL için ekran kartı önerisi

Bozuk herhalde nasıl yeterli gelmez.

Zannetmiyorum bozuk oldugunu. RX 590 varken ayni sorunlari yasiyodum. COD MW oynarken herhangi bir sorun olmuyor 1060 ile.
Hocam bence sıkıntı sizde ben RX5500M ile 170-200 alıyorum.

Fight disinda o FPSleri bende aliyorum zaten. Karsimdakiyle trade atarken falan bir sorun yok. 5v5 4v4 fightlarda cok skill efekt cikinca garip bir sekilde sanki 2010dan kalmis bir bilgisayar ile oyun oynuyormusum gibi hissettiriyor. Hatta forumda 3-4 kere konusunu actim hep ayni cevaplari aldim o yuzden yildim artik. Sadece yasadigim deneyimlerden yola cikarak arkadasa bilgi vermek istedim.

Zannetmiyorum bozuk oldugunu. RX 590 varken ayni sorunlari yasiyordum. CoD mw oynarken herhangi bir sorun olmuyor 1060 ile.

Fight disinda o FPS'leri bende aliyorum zaten. Karsimdakiyle trade atarken falan bir sorun yok. 5V5 4V4 fightlarda cok skill efekt cikinca garip bir sekilde sanki 2010'dan kalmis bir bilgisayar ile oyun oynuyormusum gibi hissettiriyor. Hatta forumda 3-4 kere konusunu açtım hep ayni cevaplari aldim o yuzden yildim artik. Sadece yasadigim deneyimlerden yola cikarak arkadasa bilgi vermek istedim.

Ben Team fightlarda 170'in altına düşmedim aram urf dahil.

Kardeşim ben RX550, Ryzen 3 3100 3.6GHz, 8 GB RAM, yüksek grafiklerde CS:GO ve LoL'de 144 FPS alabilıyorum. Sanırsam monitörunuz 144 Hz bu yüzden RX 550 yetersiz kalır Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Fortnite, PUBG de de o monitör boş. Eger sadece CS ve LoL oynayacağım diyorsaniz RX 550 yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı