3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Aralık 2020 #21 Arnadimo dedi: Bronzda kalırsan takılı tabi velet gelir. Genişletmek için tıkla... Evet LoL'de kaliteli oyuncu bulmak zor. Elimden geldiğince kimse ile konuşmam.
Arnadimo dedi: Bronzda kalırsan takılı tabi velet gelir. Genişletmek için tıkla... Evet LoL'de kaliteli oyuncu bulmak zor. Elimden geldiğince kimse ile konuşmam.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Aralık 2020 #22 Mercheng dedi: Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi: Dusuk elo ve TR servetiyle normaldir.
Mercheng dedi: Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi: Dusuk elo ve TR servetiyle normaldir.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Aralık 2020 #23 Mercheng dedi: Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı. Genişletmek için tıkla... Küfür eden kitle bütün Online oyunlarda var?
Mercheng dedi: Evet. @Adem Yıldız_ oyunda sadece 2 el oynadım ve adamı öldüremediğim için yemediğim küfür kalmadı. Genişletmek için tıkla... Küfür eden kitle bütün Online oyunlarda var?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 22 Aralık 2020 #24 370728 dedi: Küfür eden kitle bütün Online oyunlarda var? Genişletmek için tıkla... LoL gibi berbat bir oyunda daha fazla orada oynayan kişiler kendine bir zahmet oyuncu demesin.
370728 dedi: Küfür eden kitle bütün Online oyunlarda var? Genişletmek için tıkla... LoL gibi berbat bir oyunda daha fazla orada oynayan kişiler kendine bir zahmet oyuncu demesin.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Aralık 2020 #25 Ardaaa11 dedi: Bu durumun CS:GO'dan farkı nedir? Bütün online oyunlarda bu yaşanıyor. CS:GO'da da kolu olmayanlara küfür ediliyor genelde. Bir de kolu olmayanlar iyi olanlara küfür ediyor o ayrı. Genişletmek için tıkla... Takımınız Silver'sa küfür yemezsiniz.
Ardaaa11 dedi: Bu durumun CS:GO'dan farkı nedir? Bütün online oyunlarda bu yaşanıyor. CS:GO'da da kolu olmayanlara küfür ediliyor genelde. Bir de kolu olmayanlar iyi olanlara küfür ediyor o ayrı. Genişletmek için tıkla... Takımınız Silver'sa küfür yemezsiniz.
murat112321 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 975 Çözümler 2 22 Aralık 2020 #26 Mercheng dedi: LoL küçümsenebilir fakat CS:GO neden küçümsensin ki? Genişletmek için tıkla... Niye küçümsensin LoL?
Mercheng dedi: LoL küçümsenebilir fakat CS:GO neden küçümsensin ki? Genişletmek için tıkla... Niye küçümsensin LoL?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Aralık 2020 #27 Mercheng dedi: LoL gibi berbat bir oyunda daha fazla orada oynayan kişiler kendine bir zahmet oyuncu demesin. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim anladık yeteneğin yok ezik bir eloda oynuyorsun çok normal küfür yemen.
Mercheng dedi: LoL gibi berbat bir oyunda daha fazla orada oynayan kişiler kendine bir zahmet oyuncu demesin. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim anladık yeteneğin yok ezik bir eloda oynuyorsun çok normal küfür yemen.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 22 Aralık 2020 #28 Mercheng dedi: LoL gibi berbat bir oyunda daha fazla orada oynayan kişiler kendine bir zahmet oyuncu demesin. Genişletmek için tıkla... Tamam bir daha insanlar kendine oyuncu sıfatını takmadan önce sana sorarlar . Benim anlamadığım neden oyunculuğu oyunlara göre yargılıyosunuz isterse Mario oynayıp oyuncuyum der bundan size ne?
Mercheng dedi: LoL gibi berbat bir oyunda daha fazla orada oynayan kişiler kendine bir zahmet oyuncu demesin. Genişletmek için tıkla... Tamam bir daha insanlar kendine oyuncu sıfatını takmadan önce sana sorarlar . Benim anlamadığım neden oyunculuğu oyunlara göre yargılıyosunuz isterse Mario oynayıp oyuncuyum der bundan size ne?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Aralık 2020 #29 369926 dedi: Tamam bir daha insanlar kendine oyuncu sıfatını takmadan önce sana sorarlar . Benim anlamadığım neden oyunculuğu oyunlara göre yargılıyosunuz isterse mario oynayıp oyuncuyum der bundan size ne? Genişletmek için tıkla... Hiç karşılaşmamistim böyle bir durumla şimdi karşılaşmis oldum. Harbiden böyleleri varmis. Konuyu açan insan haklıymis.
369926 dedi: Tamam bir daha insanlar kendine oyuncu sıfatını takmadan önce sana sorarlar . Benim anlamadığım neden oyunculuğu oyunlara göre yargılıyosunuz isterse mario oynayıp oyuncuyum der bundan size ne? Genişletmek için tıkla... Hiç karşılaşmamistim böyle bir durumla şimdi karşılaşmis oldum. Harbiden böyleleri varmis. Konuyu açan insan haklıymis.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 22 Aralık 2020 #30 Adem Yıldız_ dedi: Tamam kardeşim anladık yeteneğin yok ezik bir eloda oynuyorsun çok normal küfür yemen. Genişletmek için tıkla... Oynamıyorum ki
Adem Yıldız_ dedi: Tamam kardeşim anladık yeteneğin yok ezik bir eloda oynuyorsun çok normal küfür yemen. Genişletmek için tıkla... Oynamıyorum ki