mstrikeout
Decipat
Oyunları ve oyunculuğu sadece AAA oyunlardan ibaret sanıyorlarsa asıl küçümsenecek kişiler onlardır. Boş verin, gülüp geçin.
Zulamı oynuyorum? Hahahaha iyi uyduruyorsun tebrik ederim. Zula gibi berbat bir oyunun kitlesi LoL'ün kitlesinden daha iyi sizde kitlenin tamamının vücut bulmuş halisiniz yazdığınız cevapla
Bu gereksiz tartışmanın son bulması dileğiyle iyi geceler.Zulamı oynuyorum? Hahahaha iyi uyduruyorsun tebrik ederim. Zula gibi berbat bir oyunun kitlesi LoL'ün kitlesinden daha iyi sizde kitlenin tamamının vücut bulmuş halisiniz yazdığınız cevaplara bakın Allah aşkına ya. Adam gidiyor Zula oynuyor diyor istersen Steam hesabımı atayım oynadığım oyunlara bak.
Aynen Q tuşuna basmak oyunculuk. Kesin feedliyorsundur sen şimdi.
DotA 2 daha güzel bir oyun fakat LoL ve Valorant hariç tüm oyunları oynuyorum Allah'a şükür.
Duello oynuyorum gelde oplar yere sersin seniyazık ya hala Warband'da Online olduğunu bilmeyen insanlar var.
En azından Warband oynaması zor bir oyun böyle sürekli Q yaparak rakip öldürmeye benzemez.
Evet susmanıza sevindim.
DotA 2 kime göre, neye göre güzel? Hiç de güzel değil. Sadece yıllardır oynayıp alışanlar oynuyor bu oyunu. DotA'daki berbat arayüz ve oyun içindeki UI başka hiçbir oyunda yok. Hangi eşyayı alacağını bile bilmiyorsun, rehber izlesen de zor anlarsın oyunu. LoL, DotA 2'ye göre daha kolay ve mantıken insanlar daha çok oynuyor LoL'ü. Bahsettiğin 'velet' kitleyi de sadece altın ligine kadar görürsün bence. Altın liginin üstüne çıkacak kadar yetenekli değilsin, demek ki oyunu oynayamıyorsun bile. Ya da dereceli maçlarını açamadan oyunu silmişsindir. Demek istediğim, belli ki Riot Games'in oyunlarına çok önyargılı yaklaşıyorsun, bu LoL oynayanlardan çok seni küçümser bence.
Aynı zamanda konsol oyuncusuyum, çoğu oyunu açacak bilgisayarım da var ve tabii ki bu bilgisayar ile sadece LoL oynasam ben de kendimi küçümserim. Her gün maksimum 7-8 el girip çıkarım.LoL oynuyorum, hem de her gün, kendime oyuncu diyor muyum? Diyorum. Hayatım LoL'den ibaret değil, sadece biraz bağımlılık var o kadar. Master serilerine girip ikide bir düştükçe insanın 'Master' olmadan ölesi gelmiyor. Fakat tabii ki de LoL'den başka oyunlar da oynadım. Küçümseyenleri de pek takmıyorum açıkçası, LoL ve CS:GO da birbirinden güzel oyunlar ve oynanabilir. Bu yüzden birilerini küçümsemek yanlış bence. Ama dediğim gibi, oyuncuyum.
Dünyanın en iyi oyunu League of Legends demiyorum kiRiot oyunlarını sevmiyorum. LoL'deki kitle Technopat forumda bile varmış.
Tamam arkadaşlar dünyanın en iyi oyunu League of Legends siz haklısınız.
Dayın 1000 Level ile Gold stuck ise çok gülerimLoL dediğim gibi 2 el oynadım. Dayım 1000 Level'den fazla ve yıllarca oynuyor her gittiğimde izlerim. Açıkçası ben beğenmiyorum oyunu ve LoL'deki oyuncular easy botlardan beter.
Dayın 1000 Level ile Gold stuck ise çok gülerim. @370728 lig tahmini alalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.