370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Aralık 2020 #51 217099 dedi: Dayın 1000 Level ile Gold stuck ise çok gülerim . @370728 lig tahmini alalım. Genişletmek için tıkla... Gümüş 2 bence.
217099 dedi: Dayın 1000 Level ile Gold stuck ise çok gülerim . @370728 lig tahmini alalım. Genişletmek için tıkla... Gümüş 2 bence.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 22 Aralık 2020 #52 370728 dedi: Gümüş 2 bence. Genişletmek için tıkla... Bak buna gülerim işte. Elmas liginde
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 22 Aralık 2020 #53 Mercheng dedi: Elmas liginde sanırım. En son geçen sene gidip bakmıştım arkadaşlarıyla LoL oynuyordu. Genişletmek için tıkla... Elmas liginde easy botlardan beter oyuncu bulman imkansız. Ha, mentali düşük olup oyuna giren de var. Bu onları kötü yapmaz.
Mercheng dedi: Elmas liginde sanırım. En son geçen sene gidip bakmıştım arkadaşlarıyla LoL oynuyordu. Genişletmek için tıkla... Elmas liginde easy botlardan beter oyuncu bulman imkansız. Ha, mentali düşük olup oyuna giren de var. Bu onları kötü yapmaz.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 22 Aralık 2020 #54 Arkadaşlar kızgın atınca Riot size para mı ödüyor?
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Aralık 2020 #55 217099 dedi: Elmas liginde easy botlardan beter oyuncu bulman imkansız. Ha, mentali düşük olup oyuna giren de var. Bu onları kötü yapmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş anlamıyor, tartışmaya değmez. Mağarasından Warband oynasın.
217099 dedi: Elmas liginde easy botlardan beter oyuncu bulman imkansız. Ha, mentali düşük olup oyuna giren de var. Bu onları kötü yapmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş anlamıyor, tartışmaya değmez. Mağarasından Warband oynasın.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 22 Aralık 2020 #56 370728 dedi: Arkadaş anlamıyor, tartışmaya değmez. Mağarasından Warband oynasın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bunlara benziyorsunuz. Daha iyi açıklayamazdım sanırım. İyi sosyaller!
370728 dedi: Arkadaş anlamıyor, tartışmaya değmez. Mağarasından Warband oynasın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bunlara benziyorsunuz. Daha iyi açıklayamazdım sanırım. İyi sosyaller!
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 22 Aralık 2020 #57 Mercheng dedi: Arkadaşlar kızgın atınca Riot size paramı ödüyor? Genişletmek için tıkla... Dostum şu soru eklerini ayır da, sen 'ban' yemeden bitirelim şu tartışmayı .
Mercheng dedi: Arkadaşlar kızgın atınca Riot size paramı ödüyor? Genişletmek için tıkla... Dostum şu soru eklerini ayır da, sen 'ban' yemeden bitirelim şu tartışmayı .
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #58 Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bunlara benziyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 0 a 11 giden mid sal diyip karşı takımın jungının Buildini kopyalan veledler. Artık sıralı maç girmiyorum sizin yüzünüzden.
Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bunlara benziyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 0 a 11 giden mid sal diyip karşı takımın jungının Buildini kopyalan veledler. Artık sıralı maç girmiyorum sizin yüzünüzden.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 22 Aralık 2020 #59 Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bunlara benziyorsunuz. Daha iyi açıklayamazdım sanırım. İyi sosyaller! Genişletmek için tıkla... Üstüme alınmadım şahsen, %70 win rate ile elmas oyuncu bulman zor olabilir . Çoğu iyi oyuncudan iyi denilebilecek düzeydeyim bence.
Mercheng dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bunlara benziyorsunuz. Daha iyi açıklayamazdım sanırım. İyi sosyaller! Genişletmek için tıkla... Üstüme alınmadım şahsen, %70 win rate ile elmas oyuncu bulman zor olabilir . Çoğu iyi oyuncudan iyi denilebilecek düzeydeyim bence.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 22 Aralık 2020 #60 forzamontial dedi: 0'A 11 giden mid sal deyip karşı takımın jungının Build'ini kopyalan veledler. Artık sıralı maç girmiyorum sizin yüzünüzden. Genişletmek için tıkla... Hocam karşınıza bunların çıkması normal LoL'den bahsediyoruz 217099 dedi: Üstüme alınmadım şahsen, %70 win rate ile elmas oyuncu bulman zor olabilir . Çoğu iyi oyuncudan iyi denilebilecek düzeydeyim bence. Genişletmek için tıkla... Lafım size değildi.
forzamontial dedi: 0'A 11 giden mid sal deyip karşı takımın jungının Build'ini kopyalan veledler. Artık sıralı maç girmiyorum sizin yüzünüzden. Genişletmek için tıkla... Hocam karşınıza bunların çıkması normal LoL'den bahsediyoruz 217099 dedi: Üstüme alınmadım şahsen, %70 win rate ile elmas oyuncu bulman zor olabilir . Çoğu iyi oyuncudan iyi denilebilecek düzeydeyim bence. Genişletmek için tıkla... Lafım size değildi.