CS:GO ve LoL oynayanları küçümsemek

Arkadaş anlamıyor, tartışmaya değmez. Mağarasından Warband oynasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı bunlara benziyorsunuz. Daha iyi açıklayamazdım sanırım. İyi sosyaller!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynı bunlara benziyorsunuz.

0 a 11 giden mid sal diyip karşı takımın jungının Buildini kopyalan veledler. Artık sıralı maç girmiyorum sizin yüzünüzden.😄

Aynı bunlara benziyorsunuz. Daha iyi açıklayamazdım sanırım. İyi sosyaller!

Üstüme alınmadım şahsen, %70 win rate ile elmas oyuncu bulman zor olabilir :D . Çoğu iyi oyuncudan iyi denilebilecek düzeydeyim bence.

0'A 11 giden mid sal deyip karşı takımın jungının Build'ini kopyalan veledler. Artık sıralı maç girmiyorum sizin yüzünüzden.😄

Hocam karşınıza bunların çıkması normal LoL'den bahsediyoruz 😃
Üstüme alınmadım şahsen, %70 win rate ile elmas oyuncu bulman zor olabilir :D . Çoğu iyi oyuncudan iyi denilebilecek düzeydeyim bence.
Lafım size değildi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı