CS:GO ve Valorant hızlı aim geliştirme

Fyskn

Decapat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Yazılım ile uğraşıyorum
Bayağı bir süredir yoldaş kastım. Yoldaş da beni Supreme'e attı. Sonra Valorant'a geçtim, plat1 oldum. Sizce rekabetçi kasmaya başlasam Valorant ve CS:GO'da 3 günde aimimde değişiklik olur mu ve nasıl hızlı rank atlarım iki oyunda da?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende işe yaramıştı.

Düzgün bir takım bulursan yükselebilirsin ama bir tane bile toxic oyuncu varsa uzaklasmani oneririm.

Dostum ben solo plat1e çıktım eğer senin takımınn varsa katılabilirim?

Bende işe yaramıştı.

Rankın nedir?

CS:GO'da aimim iyi aslında toplulukta şapur şupur vuruyorum rekabetçide 60FPS'ın altına düştüğü için fazla vuramıyorum ondan kaynaklı olabilir mi sizce not= Valorant 100FPS.

CS:GO'da aimim iyi aslında toplulukta şapur şupur vuruyorum rekabetçide 60FPS'ın altına düştüğü için fazla vuramıyorum ondan kaynaklı olabilir mi sizce not= Valorant 100FPS.
Pek FPS ile alakalı olduğunu sanmıyorum ben eskiden topluluk sunucularında çok vakit geçirirdim hile bile dedikleri oluyordu ama rekabetçide kesinlikle hiç vuramıyordum topluluk sunucularını bıraktım düzeldi rekabetçi ile topluluk sunucuları çok farklı

Hassasiyet ayarlarıyla oynayıp sana en uygununu bulana kadar deneyebilirsin. Ya da Aim Lab gibi programlar olabilir bunun dışında aklıma çok bir şey gelmiyor. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı