CS:GO ve Valorant için ekran kartı önerisi

Bütçe
1600

Mirac Acar

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sarıyer
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kuzenime sistem topladım 7. sınıf öğrencisi topladığım sistem şu şekilde:

KNG HyprX Fury 8GB D4 2666 HX426C16FB3/8 Bilgisayar Belleği: Amazon.com.tr 2 adet.

Bu sistemin fiyat performans olduğunu düşünüyorum. Değiştirmemi istediğiniz parça varsa yazabilirsiniz. Bu sisteme ekran kartı fiyatları düşene kadar CS:GO ve Valorant'ı 144 FPS altına düşürmeyecek sıfır ya da ikinci el fark etmez en fazla 1600 TL'ye kadar ekran kartı önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O güç kaynağı yerine bunu:
O kasa yerine bunu:
Alabilirsiniz. SSD P210 fotoğrafı koymuşlar ama Patriot Burst yazmışlar. Onu satıcıya sorun isterseniz. P210 ise almayın. Ekran kartı olarak 1600TL'ye RX470 4 GB veya GTX970 bulabilirsiniz belki. 2. el piyasasını çok bilmediğim için pek yorum yapamayacağım bu konu hakkında.

Hocam markayı ilk defa duyuyorum.

Patriot Burst giriş seviyesi bir model. Kontrolcüsü kötü ve farklı varyasyonlarla geliyor, eksileri bunlar. Fiyatı uygun olduğu için forumda bolca önerilen bir model. 748TL'ye 860 EVO alınmaz bu arada, FireCuda 120 var o fiyata.

Patriot Burst giriş seviyesi bir model. Kontrolcüsü kötü ve farklı varyasyonlarla geliyor, eksileri bunlar. Fiyatı uygun olduğu için forumda bolca önerilen bir model. 748TL'ye 860 EVO alınmaz bu arada, FireCuda 120 var o fiyata.
870 EVO atıcaktım hocam kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı