CS:GO ve Valorant'ta yüksk ping

İşletim sistemi
Windows 10

HusoReiS

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO ve Valorant'ta pingim en düşük 150MS normal kullanımda hiçbir sorun yok ve sadece bu iki oyunda ping yüksek. Bazen 900 ms gördüğüm bile oluyor. Oyun içi bir sorun mu yoksa internet ile ilgilimi anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum.

CS:GO ve Valorant'ta pingim en düşük 150MS normal kullanımda hiçbir sorun yok ve sadece bu iki oyunda ping yüksek. Bazen 900 ms gördüğüm bile oluyor. Oyun içi bir sorun mu yoksa internet ile ilgilimi anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum.
İnternet sağlayıcını tahmin edelim mi ?

Mesela bende de Valorant'ta görev yöneticisinden bakınca 0,2 MB internet kullanıyor ve bende de oluyor ping sorunu acaba Valorant'ın internet ile ilgili bir ayarı olabilir mi denetim masasından vb. yapılabilecek?

Zannetmiyorum. Çünkü normalde 10 ms ping alıyorsanız o ping size en yakın santralden verilen pingdir. Ama oyunlarda böyle olmuyor maalesef. Sizi en yakın sunucu en fazla ne kadar yakın olabilir ki. Zaten her seferinde en yakın sunucuya attığını da düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı