CS:GO vs üniversite

Bana kalırsa e-spor denenmeli. İçinde kalacağına yapamadım dersin ama denemiş olursun. Üniversiteye 1 yıl geç gitmek kayıp değil. İleride her durumda sürekli aklına gelir ve keşke 1 sene deneseydim dersin. Ama o 1 yılda da boş eve geçip 1 yıl kapanmak yerine yine hayatına devam edip oynaman. Kendini sadece oyunla kapatma.

O işler öyle olmuyor.

Nasıl olacak ki paşam? 1 senede sabah akşam oynamak ile kariyer yapılacak olsaydı tüm oyuncular Uzakdoğulu olurdu. Kaç tane ülkede binlercesi hayatsız şekilde kasıyor da yalnızca bir avuç oralara gelebiliyor. Yetenek bambaşka bir olay.

Keşke o iş öyle olsaydı lakin o iş öyle olmuyor. Üniversite sınavına girmen şart bence.

Hocam umarım şaka yapıyorsunuzdur. Üniversite tabii ki bitirdikten sonra 4-5 yıl birikim yapın evlenmeyi boş verin chicago veya Londra'ya taşının. Hamburg da bir alternatif.

Saatine göre kıyaslayamam ama o kadar maç ile 8 seviye meh. Üniversite kazanmanı daha çok öneririm.
anladım hocam teşekkür ederim, levelin düşük olma sebebi görevlere yetişmek için sürekli seri maç giriyorum bildiğim arkadaşları beklemeden ve günde 3 maç kazanmam gerekiyorsa onu kazanmak için 4-5 maç kaybediyorum yoksa 10 olurdu rahat kd 1.08 avg 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…