CS:GO vs Valorant

Bir iki çocukla karşılaşıp çocuk oyunu diyorlar ya da o skillerden dolayı.

Ciddi misiniz en azından kumar piyasası yok Valorant'ın.
Bir şey sorcam bu cümleyi kurarken ciddi miydin?
bencede ellerinde nasıl bir kanıt var acaba çocuk oyunu olduğunun
Dia1dim. Her maça çocuk gelip sövmesi normal mi ? Yüksek bir elo olduğu için demiyorum. Ama bu elolarda bu çocuk sıklığı normal mi ? Her maç çocuk gelip sövmesi. Saçma sapan davranması.
Hayır çocuk gelmese 20 25 yaşındaki adam geliyor. Onlar çocuktan daha beter.
çocuk oyunu olduğunu nerden biliyorsun 2 3 çocukla karşılaştın diye çocuk oyunumu oluyor
2 3 çocuk olduğunu nerden çıkardın?

Deseler ki csde hileler bitti csye gecerim direk ama şu an tr serveri 128 tick sw vb gibi şeylerden dolayı valorant oynuyorum sadece

birisine sövmek veletçemi oluyor

CS sanki kafana silah dayıyor kasa aç diye.

Bu benim fikrim sadece tartışmak için söylemedim arkadaş da zaten fikirlerimizi almak için sordu CS de kasa açsan da açmasanda bence Valorant daha iyi bunu yanında söyledim ayrıca CS'yi de sevmeyen biri değilim.

Sistem kaldıramadığı için Valorant oynuyordum, geçen 800x600 CS:GO oynadım. Hayatımda bu kadar keyif veren çok az şey vardı. AWP ile quick scope atmak, aim hissi gerçekten güzel. Valorant'ı aim koyup koşarak vuranlar çok sinir bozucu. Yetenekler ile öldürebilen karakterlerle eğlenceli oluyor sadece.

Birisine sövmek veletçemi oluyor.

Evet, beyin yaşı 10'u geçmemiştir.

Bence oylama açın bu konuda daha yazmayacağım. herkese iyi akşamlar konuyu takibi bırakıyorum.

2. madde eksi değil bence. Büyüleri öğrenince çok eğlenceli oluyor. Ben Valorant diyorum, 500 saate yakın CS oynadım ve hardcore kasılacak bir oyun değil artık. Toxic kitle rütbe atlayınca düzeliyor. Ama CS'de fark etmiyor.
Şunu da söyleyeyim, Valorant'ın önü çok daha açık.

CS:GO'daki silahlar gerçek hayata dayanıyor ama Valorant dayanmıyor gerçekçilik için CS'yi tavsiye ederim ve CS >volarant

200 saat CS:GO oynadım zaten son zamanlarda arkadaşlarla AWP lego ya da 5 kişi ranked giriyioruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…