Cs sanki kafana silah dayıyor kasa aç diye.Ciddi misiniz en azından kumar piyasası yok Valorant'ın.
Bir şey sorcam bu cümleyi kurarken ciddi miydin?Ciddi misiniz en azından kumar piyasası yok Valorant'ın.
Dia1dim. Her maça çocuk gelip sövmesi normal mi ? Yüksek bir elo olduğu için demiyorum. Ama bu elolarda bu çocuk sıklığı normal mi ? Her maç çocuk gelip sövmesi. Saçma sapan davranması.bencede ellerinde nasıl bir kanıt var acaba çocuk oyunu olduğunun
Hayır çocuk gelmese 20 25 yaşındaki adam geliyor. Onlar çocuktan daha beter.Bir şey sorcam bu cümleyi kurarken ciddi miydin?
Dia1dim. Her maça çocuk gelip sövmesi normal mi ? Yüksek bir elo olduğu için demiyorum. Ama bu elolarda bu çocuk sıklığı normal mi ? Her maç çocuk gelip sövmesi. Saçma sapan davranması.
2 3 çocuk olduğunu nerden çıkardın?çocuk oyunu olduğunu nerden biliyorsun 2 3 çocukla karşılaştın diye çocuk oyunumu oluyor
birisine sövmek veletçemi oluyorBir şey sorcam bu cümleyi kurarken ciddi miydin?
Dia1dim. Her maça çocuk gelip sövmesi normal mi ? Yüksek bir elo olduğu için demiyorum. Ama bu elolarda bu çocuk sıklığı normal mi ? Her maç çocuk gelip sövmesi. Saçma sapan davranması.
Hayır çocuk gelmese 20 25 yaşındaki adam geliyor. Onlar çocuktan daha beter.
2 3 çocuk olduğunu nerden çıkardın?
CS sanki kafana silah dayıyor kasa aç diye.
Birisine sövmek veletçemi oluyor.
2. madde eksi değil bence. Büyüleri öğrenince çok eğlenceli oluyor. Ben Valorant diyorum, 500 saate yakın CS oynadım ve hardcore kasılacak bir oyun değil artık. Toxic kitle rütbe atlayınca düzeliyor. Ama CS'de fark etmiyor.Valorant'ın kötü yanları.
1-toxic kitle (10 yaş altı çocukların aile terbiyesi görmemiş olması)
2-büyüler değişik alışmak lazım.
CS:GO'nun kötü yanları.
1-(ruslar)
2-hileler
Onun haricinde pek bir şey yok.
CS:GO'daki silahlar gerçek hayata dayanıyor ama Valorant dayanmıyor gerçekçilik için CS'yi tavsiye ederim ve CS >volarant
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.