CS:GO vs Valorant

Ciddi misiniz en azından kumar piyasası yok Valorant'ın.
Bir şey sorcam bu cümleyi kurarken ciddi miydin?
bencede ellerinde nasıl bir kanıt var acaba çocuk oyunu olduğunun
Dia1dim. Her maça çocuk gelip sövmesi normal mi ? Yüksek bir elo olduğu için demiyorum. Ama bu elolarda bu çocuk sıklığı normal mi ? Her maç çocuk gelip sövmesi. Saçma sapan davranması.

Dia1dim. Her maça çocuk gelip sövmesi normal mi ? Yüksek bir elo olduğu için demiyorum. Ama bu elolarda bu çocuk sıklığı normal mi ? Her maç çocuk gelip sövmesi. Saçma sapan davranması.
Hayır çocuk gelmese 20 25 yaşındaki adam geliyor. Onlar çocuktan daha beter.
çocuk oyunu olduğunu nerden biliyorsun 2 3 çocukla karşılaştın diye çocuk oyunumu oluyor
2 3 çocuk olduğunu nerden çıkardın?

Hayır çocuk gelmese 20 25 yaşındaki adam geliyor. Onlar çocuktan daha beter.

2 3 çocuk olduğunu nerden çıkardın?
birisine sövmek veletçemi oluyor

Sistem kaldıramadığı için Valorant oynuyordum, geçen 800x600 CS:GO oynadım. Hayatımda bu kadar keyif veren çok az şey vardı. AWP ile quick scope atmak, aim hissi gerçekten güzel. Valorant'ı aim koyup koşarak vuranlar çok sinir bozucu. Yetenekler ile öldürebilen karakterlerle eğlenceli oluyor sadece.

Birisine sövmek veletçemi oluyor.

Evet, beyin yaşı 10'u geçmemiştir.

Valorant'ın kötü yanları.
1-toxic kitle (10 yaş altı çocukların aile terbiyesi görmemiş olması)
2-büyüler değişik alışmak lazım.
CS:GO'nun kötü yanları.
1-(ruslar)
2-hileler
Onun haricinde pek bir şey yok.
2. madde eksi değil bence. Büyüleri öğrenince çok eğlenceli oluyor. Ben Valorant diyorum, 500 saate yakın CS oynadım ve hardcore kasılacak bir oyun değil artık. Toxic kitle rütbe atlayınca düzeliyor. Ama CS'de fark etmiyor.
Şunu da söyleyeyim, Valorant'ın önü çok daha açık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı