CS:GO vs Valorant

Valorant'ın silah çeşitliliği bile fazla CS'den tabii aimler çok farklı ama ikisi de birbirinden güzel, eğwr Valorant CS grafiklerinde olsaydı insanları kendine daha çok çekerdi, ama dediğim gibi iki oyunum kendine has şeyleri var bence ikisi de birbirinden güzel.

CS'den fazla derken? 16 tane silah var oyunda.

CS'den fazla derken? 16 tane silah var oyunda.
CS'deki silahların çeşitliliği az, örnek veriyorum tüfekler birbiriyle anti sayılır M4 AK gibi, Aug SG gibi keza tabancalar ve hafif makineli tüfekler için de böyle, Valorant bütün silahları 2 takım için de eşit sunuyor bu yüzden öyle dedim, ayrıca CS'de olmayan gerçek hayattaki silahlar da var, mesela SCAR-H'a benzeyen Phantom (Silahin isminden tam emin değilim) veya MG-36'ya benzeyen Odin.

Hangisi daha çok benziyor? Üstteki CS:GO'daki negev alttaki Valorant'taki Odin. Ortadaki ikinci dünya savaşında kullanılan MG-36

CSGO_Negev_Inventory.png

1-6-kinci-d-nya-sava-alman-Metal-MG36-Eugen-Qin-b-l-m-a-r.jpg_q50.jpg

Odin.png

CS'deki silahların çeşitliliği az, örnek veriyorum tüfekler birbiriyle anti sayılır M4 ak gibi, AUG sg gibi keza tabancalar ve hafif makineli tüfekler için de böyle, Valorant bütün silahları 2 takım için de eşit sunuyor bu yüzden öyle dedim, ayrıca CS'de olmayan gerçek hayattaki silahlar da var, mesela Scar-h'a benzeyen Phantom (silahin isminden tam emin değilim) veya MG-36'ya benzeyen Odin.

CS'deki silahların çeşitliliği az, örnek veriyorum tüfekler birbiriyle anti sayılır M4 ak gibi, AUG sg gibi keza tabancalar ve hafif makineli tüfekler için de böyle, Valorant bütün silahları 2 takım için de eşit sunuyor bu yüzden öyle dedim, ayrıca CS'de olmayan gerçek hayattaki silahlar da var, mesela Scar-h'a benzeyen Phantom (silahin isminden tam emin değilim) veya MG-36'ya benzeyen Odin.

Bu dediğiniz tam tersi oluyor, silah çeşitliliği daha fazla CS'de.

CS'nin yerini hiçbir şeyin tutacağını düşünmüyorum oynadığım en iyi rekabetçi oyun zaten o yüzden Zula gibi oyunlar Valorant'a değil de CS:GO'ya özeniyor :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı