Valorant vs CS:GO

Arkadaşlar bu konuyu hortlattığım için kızanlar olacak fakat en son açılmış konu 2020 zamanlarında. Şimdi Valorant daha gelişti ve sizin " CS:GO mu?" yoksa "Valorant mı?" tercihlerinizi merak ettim. Cevaplarınızı bekliyorum.

En iyisi CS:GO hem Valorant TF2'nin grafiklerine benziyor TF2 daha iyi ondan zaten CS:GO'mu Valorant'mı dersen CS:GO her türlü oyun o kadar gerçekçiki P90'ın üzerinde tozlar var.

CS:GO bir oyunun yapması gereken en önemli şeyi yapıyor. Multiplayer veya singleplayer bir oyunda fizik, atmosfer, vuruş hissi, sanat tasarımı vb. önemli şeylerden daha önemli olan tek bir şey var. CS:GO keyif veriyor beni eğlendiriyor bir oyunun yapması gereke en öneli şey bu, Valorant bana bunu veremiyor o yüzden CS:GO daha güzel BANA GÖRE.

CS:GO bir oyunun yapması gereken en önemli şeyi yapıyor. Multiplayer veya singleplayer bir oyunda fizik, atmosfer, vuruş hissi, sanat tasarımı vb. önemli şeylerden daha önemli olan tek bir şey var. CS:GO keyif veriyor beni eğlendiriyor bir oyunun yapması gereke en öneli şey bu, Valorant bana bunu veremiyor o yüzden CS:GO daha güzel BANA GÖRE.

Pazar sistemi de var ek olarak. Ve daha sorunsuz bir oyun deneyimi yaşatıyor. Valorant gibi her saniye hata alma şansınız pek olmuyor.

Valorant refleksleri öldürüyor hocam ve kitlesini, mekaniklerini hiç sevmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı