CS:GO vs Valorant

Valve CS'ye parayı bir bassa bütün FPS camiasını bile üzerine toplar bence. Oyun daha dün yeni rekor yaptı 1 milyon 300 bin oyuncu korona dönemindeki oyuncu sayısını geçti.
Şu source 2 gelse de bi rahatlasak. Source 2'yi beklediğim kadar hiç bir şeyi beklemedim. Artık bir şeyler değişmeli bence 10 yıldır aynı şey.

Şu source 2 gelse de bi rahatlasak. Source 2'yi beklediğim kadar hiç bir şeyi beklemedim. Artık bir şeyler değişmeli bence 10 yıldır aynı şey.
2020'de Source 2 motoru gelecek diyorlardı ama sonrasında pek araştırmadım ne halde?

off hocam artık uçan monitör gelsin ya insanlar 30 yıldır düz ekran monitör kullanıyor [:

Ben hala Source oynuyorum. Zamanın ötesinde bir oyun.1.6 kadar değil ama Valorant kadar düşükte değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…