CS:GO vs Zula

P2W oyunların hepsinin gözümde zerre değeri yok

Yalnız diyorum ki hile olsun ya da olmasın şikayet edebilirsiniz oyunda küfürlü yazıştı mı şikayet edebilirsiniz. Yalnız bir şirket diğerinden büyük diye büyükten çok eksiği olcak diyr bir kayda yok ona bakılırsa mahalledeki bakkal ile Bim arasında da fark var ama ucuzlukta ama asıl saygınlık kimde bakkalda. Bim'in belki 10 bin marketi var ama bakkalcının 1 dükkanı var burda Bim mi yüksek oluyor hayır saygınlıktadır bu iş Bim gider ama mahhale bakkalın seni bırakmaz 30 dk önce CS girdim adam hileden ibaret en sonunda mevlana açtı keşke video alsaydım ona bakılırsa Zula'da mevlana yok. BunnyHop da yok. Bu işler oyunuyla ilgilenmeye bakar. Şuan kaç kişi banlatmış Valve bir söylesene. Yok şu kadar insan banlatmışta ne zaman? Asıl ibaret bu hem oyun beleş olmasa bu kadar banlatması olmazdı. Hiçbir zeki hileyle ban yedikten sonra bir daha yeni hesap satıl alıp hile almaz para boşa gitmesin diye. Hile müzik diskine ve kullanan kişi işini biliyorsa Valve anca atar. Bu konuda çok hile firması biliyorum. Ezglobalyazilim. Com en basiti internet kafeye gitmiştim bütün gençler kullanıyordu(adamlara küfür etme hakkınız yoktur ister kullanır ister kullanmaz) Ve ben de o koltuğa oturdum ama arkadaşları izledim adamlar işi çözmüş. Kullanan kişi(pardon ama mal) değilse ban filan atamaz Valve.

1.6'nın verdiği eğlenceyi ne söyleyeyim ikisinden de alamadım. Yani adamlar öyle bir oyun yapmışki kendilerinden kaç yıl sonra çıkan oyunlarla onu tartışıyoruz. Zula'da sekme miktarı hatırladığım kadarıyla CS'ye göre çok daha azdı o yüzden oynanması daha kolay ancak, CS GO'daki mekanikler, gerçekçilik (Zula'ya göre) benim için CS GO'yu Zula'dan daha eğlenceli yapıyor.

Evet biliyorum. Çok ülkede oynanıyor ama harita Remaster yapmaları yerine ilk başta bu hile konusuna bir çözüm lazım. CS'yi severim hem de çok eskiden hile fazlalaşmayınca arkadaşlarla günde 8 saat altında oynamazdık bağımlı gibiydik. Ama hile gelince nedense oyun süremiz 2 saatin altına düştü 2-3 maç atıyoruz 1 tanesinde hile geliyor ve aşırı sinirden kapatıyoruz.

CS:GO alın derim. Zula ne kadar Türk yapımı bir oyunda olsa tavsiye etmem. Biraz basayım dedim elinizdeki M4A1 le başlayın bakalım oyuna birde aim ortayla düşük arasıyla işte o zaman yandınız :/. Zevk alayım diye girdiğiniz oyundan ya 'Para yatırıp o silahın namlusunu ***üne sokmassam' diye çıkıyorsunuz yada oyunu sileceğinize yemin ederek.

Oyun topluluk sunucuları, kanser varlıklar ve e-spor maçlarıyla yaşıyor.

Zula Türk oyunu hemen almalıyım diyen bir çok arkadaşım var. Ben CS:GO oynuyorum ve bir aralar Zula girmiştim. Adam parayı basmış bana tek atıyor. Ben adama sniper ile vurmama rağmen adam ölmüyor. Tercihim her zaman CS:GO’dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…