CS:GO vs Zula

Zula aşırı pay to win. Bu oyunu kötü yapmıyor bende var fakat sevmiyorum. Kötü yapmıyor fakat para yatırmazsan yenilirsin. Adamlar parayla Aug'a +6 - +7 basıyor, parayla kit alıyor. Son zamanlarda oyunda hep kötü takım ve bombayı kur geliyor. Çoğu haritada bombayı kurda basede kalmaktan başka çaren olmuyor, her yeri tutmuş oluyorlar.
Bazı haritalar CS:GO'dan alıntı. Sadece görünüşleri değişik.
Kesinlikle,
İnferno: GMK
Safranbolu: (Anlamayan yoktur.) Dust 2
Aztec: Favela
Aztec'i öğrenene kadar Zula güzel harita yapmış dedim yook.
Bu oyunun oynanışı falan güzel. 3 harita çalıntı olabilir lakin bunlar Zula harita yapamıyor falan demek anlamına gelebilir. Bu önemli değil cs'de seviyorsak Zula'da da o haritayı sevebiliriz. Keşke bu oyunu başka bir firma alıp güncelleme getirse ve pay to win olmasa. Kaptan ATX'in kaç arabası var haberiniz varmı? Mesela pazartesi 1 Fatih, pazar 2 Padişah, haftada 2000 za.. olsa güzel olurdu.
Birde her gün güzel bir silah. Sakın bana, "Adam oyunun geçimini parayla sağlıyor." demeyin ben o oyunun aldığı parayı alsam saray yaptırmıştım. Oh bee sonunda yazdım.
Bu yazımda bir karşılaştırma yapmadım fakat Zula'nın kötü yanlarından bahsettim.
Tabii ki de güzel yanları vardır. Oyun menüsü cs gibi sade değil oyun dolu dolu. Fakat kimse konuşmuyor vs. Ben Türk oyunu diye ayrım yapmayacağım. İkisi de güzel ama cs yi tercih ederim.
İyi Forumlar😁

Sizce bu oyundan hangisi? CS:GO'da hile çok Zula'da hile yok. Ama bir yandanda Zula'da silah almak vs. zor ve bence birazcıkta CS:GO'nun ortamı kötü adamı vuramıyorum. Ana bacı küfür ediyor. Sizce hangi oyunu oynamalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum. CS:GO derseniz Prime alacağım. Saygılar.

Zula CS'nin çöp halinin bile yanına yaklaşamaz.

Sizce bu oyundan hangisi? CS:GO'da hile çok Zula'da hile yok. Ama bir yandanda Zula'da silah almak vs. zor ve bence birazcıkta CS:GO'nun ortamı kötü adamı vuramıyorum. Ana bacı küfür ediyor. Sizce hangi oyunu oynamalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum. CS:GO derseniz Prime alacağım. Saygılar.

Troll konu gibi ama kesinlikle CS:GO Zula p2W olan bir oyun.

CS Source daha iyi.

Neye dayanarak bunu söyleyebilirsin? Biz daha ilkokuldayken, 2004-2005 yıllarında CS 1.5 ve 1.6 ile büyüdük. Bundan gelen bir nostalji var en başta. Şu an bile hala CS 1.6 serverları dolu. İstediğim an girip oynuyorum. Bu yüzden asla eskimeyen bir efsanedir. Ve bu yüzden daha iyi.

Bu iki oyunu kıyaslamak tamamen hatadır, Zula çoğu şeyini farklı oyunlardan alıyor ve taklitçi. CS:GO özgün ve yetenek isteyen bir oyun, yeteneksiz oyuncular için Zula bir numaradır. Para vererek Zula'da çok iyi bir oyuncu olabilirsin, Zula oyuncuları düşünmüş. 😎

Hile işi sıkıntı olmuyor ikisinde de dolu var çünkü :) ve zula nın p2w olması sıkıntı

Ama yaşasın ırkımız tabii ki Zula

CS:GO

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı