CS:GO vs Zula

Elimdeki sistemden dolayı çok kısa olmayan süredir zula oynuyorum ve sadece 6 TL özel teklif ile gayet iyi silahlarım var. Sistemim CS:GO kaldırmadığı için başladım ve oldukça zevk alıyorum.

Bir kere yerli olduğu için gelişmesi gereken özellikleri olan tüm yapımları erkek çocuğu olmuş Anadolu ailesi gibi göklere taşımak cidden sizce mantıklı mı, hayır bide yapıcı eleştiride bulunmayı Vatan hainliğine yormak nedir :D?

CS:GO da aslında hile az olacaktı ama sağolsunlar source oyun motoruna optimize olan hileler yüzünden ban yemiyorlar oyunda falan oyunda yiyen hilelerde free fix hileler gelelim zulaya zulada hile görmedim ama açan varmış zula oynamaya başladım 20 level oldum kanser ola ola çok sıkıcı ve kanser bir oyun adamlar zıplayarak +6 silah falan bune abicim adam koşarak havada tek atıyor BURDAN ŞUNU ÇIKARDIM CS:GO DA HİLE BİLE OLSA GENE OYNARIM

Sizce bu oyundan hangisi? CS:GO'da hile çok Zula'da hile yok. Ama bir yandanda Zula'da silah almak vs. zor ve bence birazcıkta CS:GO'nun ortamı kötü adamı vuramıyorum. Ana bacı küfür ediyor. Sizce hangi oyunu oynamalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum. CS:GO derseniz Prime alacağım. Saygılar.

CS:GO 1000 kat farkla alır Zula dediğin oyun onun çalıntısı.

Arkadaşlar evet CS çok büyük bir oyun kabul edelim bunu ve yıllardır oynanan bir oyun, ilk önce dust 2'ye gelelim dust 2 evrensel bir haritadır o haritayı kullanan birçok oyun var, o yüzden Zula'ya harita çaldı denemez. İkincil olarak diyorsunuz ki Zula'da adam +6 basıp havada zıplayarak tek atıyor, normaldir çünkü silah +6 ve demek ki adam profesyoneldir. Ve kişisel görüşüm olarak ise Zula gayet eğlenceli bir oyun stres atmak için oynanabilir belki, hile sayısı vardır ama bu bir oyun hile olmayan oyun yoktur!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı