CS:GO Wi-Fi Bağlantı Kesilme Sorunu

gbicer92

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde Monster Abra A5 V5.1 laptop ve ZyXEL P-660HN-T1 modem bulunmakta ve Vodafone Net 12 Mbit/s download - 0,6 Mbit/sn upload hızına sahip bir bağlantı kullanıyorum. CS:GO bağlantı sorunu yaşıyorum. Maddeler halinde özetleyeyim.
  • Wi-Fi ile CS:GO sunucularıma girdiğimde Sağ köşede Uyarı! bağlantı sorunu hatası ve geri sayım beliriyor ve sanırım modemin Wi-Fi bağlantısı kesiliyor. Çünkü telefon bağlantısı falan da kesiliyor, devam edersem geliyor bağlantı fakat anlık tekrar gidiyor.
  • Bu olay diğer oyunlarda (LoL, Dota vs.) gibi gerçekleşmiyor, yani Wi-Fi kullanarak normal olarak diger oyunları oynuyorum.
  • LAN bağlantısı ile CS:GO girdiğimde ise bilgisayarımdan olabilecek en sağlıklı şekilde oyunu oynuyorum fakat bu sefer de modemin Wi-Fi bağlantısı çalışmıyor yani telefondan bağlanamıyorum, yani kısaca sadece PC'den nete bağlanabiliyorum.
  • Eski bilgisayarımda (Samsung R580 JS02) CS:GO oynadıgımda her şekilde oynayabiliyorum. (Wi-Fi - LAN)
Tam anlamıyla bir bilmecenin içindeyim. Ne PC'de ne de modemde sorun bulamıyorum, o kadar araştırmama rağmen hiçbir konu bulamadım. Hedef ben miyim? Technopat'ı YouTube'dan takip ediyorum, umarım burada derdime çare bulurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı