CS:GO, Yakında Source 2 Oyun Motoru ile Yenilenebilir

Neden böyle bir şey istiyorsunuz? Ben istemiyorum. Zevk aldığım bir oyunun çöp olmasını istemem. Kendinizi düşünmeyin her zaman. Oyunun çöp olmasını değil de düzelmesini umun. Ben seviyorum CS:GO'yu.

İş duyarını yaptığına göre diyecek bir şeyim yok. Twitch ortamını bilmiyorsan nasıl anlaşma yaptıklarını söyleyebiliyorsun.

İş duyarını yaptığına göre diyecek bir şeyim yok. Twitch ortamını bilmiyorsan nasıl anlaşma yaptıklarını söyleyebiliyorsun.
Duyar falan kasmıyorum kastığımı da nerden çıkardın? Yanlış bildiğimi zaten sana yazdığım cevapta belirttim. Ayrıca çalışmasaydım Twitch ortamında boşa zaman kaybı yapmayacağımı da söyledim. Beni yanlış anlamışsınız. Ben Riot Games yayıncılara para verdi diye birşey demedim.

Tam beğeneceğim profil fotonu görüyorum

Benim tek sevdiğim multiplayer oyun CS:GO ama senelerdir adam akıllı iyileştirme yapılmayınca irrite olmaya başladım. Umduğumuz çoğu şeyi ya hiç yapmadılar ya da çok geç kaldılar.

Benim tek sevdiğim multiplayer oyun CS:GO ama senelerdir adam akıllı iyileştirme yapılmayınca irrite olmaya başladım. Umduğumuz çoğu şeyi ya hiç yapmadılar ya da çok geç kaldılar.
Siz irrite oldunuz diye oyunun kötülüğünü umamazsınız. Herkes oynuyor bu oyunu, tek siz değil. Kendinizi düşünmeyin sadece.

Birileri helliantv izliyormuş.

Valve'nin bazı davranışlarında kasıt aramaya başladım. O sebeple nefret etmeye başladım. Halen dahi lanet ediyorum ve bunda özgürüm.
İyi nefretler, özgün.
Bende senin bazı davranışlarında kasıt aramaya başladım, o sebepten dolayı senden nefret etmeye başladım. Lanet ediyorum ve bunda özgürüm sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…