Çözüldü CS:GO yanıt vermiyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kadir34-44

Decapat
Öncelikle herkese merhaba, son 1 aydır uğraştığım, denemediğim yol kalmadığı bir sorun yaşıyorum. Bu zamana kadar CS:GO'da hiç böyle bir sorun yaşamadım, son güncellemeden sonra oyuna giremez oldum. Steam'den dosyaları doğruladım, bütün driverlarım güncel, oyunu sildim yükledim, Steam'i sildim yükledim, Windows 10 temiz başlangıç yaparak sıfırladım yine de olmadı.

İlk zamanlar hiç açılmıyordu, şimdi başlatma seçeneklerine -OpenGL ve -W 1366 -h 768 kodunu yazdım. Oyun açılıyor ve bir de cfg dosyasında bir yeri sıfır iken 1 yaptım, onu şimdi hatırlamıyorum. Buraya kadar sorunu çözdüm sandım ama maalesef çözülmemiş. Şu an oyun takıla takıla da olsa açılıyor ve bir yoldaş rekabetçi girdiğimde 3 saniye sonra direk dondu kaldı, ses var ama oyun yanıt vermiyor. Çıkıp tekrar girdim, bu sefer de bir topluluk sunucusuna girdim ama yine aynı. İlk harekette oyun donuyor. Bir de anlamadığım şey, görev yöneticisini açtığımda CS:GO (32 Bit) yanıt vermiyor diyor ama benim sistemim 64 Bit işletim sistemi. Bu nasıl oluyor onu da anlamadım.
Umarım yardımcı olacak biri vardır, şimdiden teşekkürler.
Bu uygulamalar ile tüm gerekli işlemleri de yaptım.

Ekran Alıntısı1.PNG

Sistem bilgilerim bu

Ekran Alıntısı.PNG

Bu fotoğraf da ekranda renkli karıncalanmalar olup donuyor du.

IMG_20180813_204450-min.jpg

Bir denememde bu hatayı vermişti.

IMG_20180813_151747-min.jpg

Bu fotoğraf da donduktan sonra kendiliğinden laptop yeninden başlatıldı.

IMG_20180814_125201-min.jpg

Bir de bu sayıyı değiştirdim ama yine nafile :(

Ekran Alıntısı.PNG

Aygıt yöneticisinden AMD driverı devre dışı bırakınca oyun açılıyor ama o zaman da FPS yerlerde sürünüyor. Lütfen biri yardımcı olsun kafayı sıyırıcam yoksa
Bu kadar zaman geçmesine rağmen kimseden bir cevap gelmedi ama yine de kendim çözdüm sorunu sağ olun.

Ekran kartı driverı yanlış yüklenmiş, format atıp doğrusunu yükledim ve sorun kalktı artık oyun açılıyor.

Öncelikle herkese merhaba, son 1 aydır uğraştığım, denemediğim yol kalmadığı bir sorun yaşıyorum. Bu zamana kadar CS:GO'da hiç böyle bir sorun yaşamadım, son güncellemeden sonra oyuna giremez oldum. Steam'den dosyaları doğruladım, bütün driverlarım güncel, oyunu sildim yükledim, Steam'i sildim yükledim, Windows 10 temiz başlangıç yaparak sıfırladım yine de olmadı.

İlk zamanlar hiç açılmıyordu, şimdi başlatma seçeneklerine -opengl ve -w 1366 -h 768 kodunu yazdım. Oyun açılıyor ve bir de cfg dosyasında bir yeri sıfır iken 1 yaptım, onu şimdi hatırlamıyorum. Buraya kadar sorunu çözdüm sandım ama maalesef çözülmemiş. Şu an oyun takıla takıla da olsa açılıyor ve bir yoldaş rekabetçi girdiğimde 3 saniye sonra direk dondu kaldı, ses var ama oyun yanıt vermiyor. Çıkıp tekrar girdim, bu sefer de bir topluluk sunucusuna girdim ama yine aynı. İlk harekette oyun donuyor. Bir de anlamadığım şey, görev yöneticisini açtığımda csgo (32bit) yanıt vermiyor diyor ama benim sistemim 64 bit işletim sistemi. Bu nasıl oluyor onu da anlamadım.
Umarım yardımcı olacak biri vardır, şimdiden teşekürler.

Bu uygulamalar ile tüm gerekli işlemleri de yaptım.
Eki Görüntüle 323322

Sistem bilgilerim bu
Eki Görüntüle 323320

Bu foto da ekranda renkli karıncalanmalar olup donuyor du.
Eki Görüntüle 323313

Bir denememde bu hatayı vermişti.
Eki Görüntüle 323314

Bu foto da donduktan sonra kendiliğinden laptop yeninden başlatıldı.
Eki Görüntüle 323315
Birde bu sayıyı değiştirdim ama yine nafile :(
Eki Görüntüle 323346
Aygıt yöneticisinden AMD driverı devre dışı bırakınca oyun açılıyor ama o zaman da FPS yerlerde sürünüyor. Lütfen biri yardımcı olsun kafayı sıyırıcam yoksa
Bu kadar zaman geçmesine rağmen kimseden bir cevap gelmedi ama yine de kendim çözdüm sorunu sağolun.

Ekran kartı driverı yanlış yüklenmiş, format atıp d
Aga yanlış driverı yüklediğini nereden anladın ve naptın bana yardımcı olur musun? Aynı sıkıntı bende de var da

oğrusunu yükledim ve sorun kalktı artık oyun açılıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı