Çözüldü CS:GO yanıt vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

murat2002

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO'da trusted güncellemesi sonrası hatalar almaya başladım. İlk başta trusted moda alsam bile oyun açılıyor ama rekabetçi oynayamıyordum. İlerleyen zamanda oyun komple açılmamaya, fatal eror vermeye başladı. Şimdi ise oyun hiçbir şekilde tepki vermiyor. Oyunu açmaya çalışınca oyunun ana ekranı bile açılmadan direk kapanıyor.

İnternetteki bütün çözümleri denedim;
Oyun bütünlüğünü doğrulama, beta programını değiştirme, silip-yükleme, yönetici olarak çalıştırma, ekran kartı sürücülerini güncelleme, oyun dosyalarında değişiklikler yapma, metin belgelerindeki rakamları değiştirme, Windows Defender ayarları, YouTube'daki bütün vidoları izledim, forumlardaki çözümleri okudum...

Sistem Özelliklerim: Monster Abra A5 V13.1.2, GTX1050 4 GB, Intel i5 8300H, 8 GB RAM

Ekran görüntüsü 2020-12-19 171907.png

Çözüm
İlk dikkatimi çeken şey Windows sürümünüzün eski olması oldu. Öncelikle 20H2 sürümüne geçin, sorun devam ederse tekrar rapor alın, diğer çözümlere geçeceğiz.

Oyun kapanıyorsa rapor alabiliriz:

Yoksa siz oluşturacaksınız:

Oyun kapanıyorsa rapor alabiliriz:

Yoksa siz oluşturacaksınız:

Recep bey dediğiniz herşeyi yaptım ama oyun hiçbir şekilde hata raporu vermiyor. İlk başta açılıyo ama sadece siyah ekran geliyor ve 5sn sonra kapanıyor...

İlk dikkatimi çeken şey Windows sürümünüzün eski olması oldu. Öncelikle 20H2 sürümüne geçin, sorun devam ederse tekrar rapor alın, diğer çözümlere geçeceğiz.

Çözüm

Recep bey çok teşekkür ederim, çok uzun süredir çözemediğim sorunu çözdünüz...
Windows sürmümün güncel olmayışından açılmadığını 10 sene düşünsem aklıma gelmezdi...
İşinizde başarılar dilerim 🙏

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı