CS:GO'da trusted güncellemesi sonrası hatalar almaya başladım. İlk başta trusted moda alsam bile oyun açılıyor ama rekabetçi oynayamıyordum. İlerleyen zamanda oyun komple açılmamaya, fatal eror vermeye başladı. Şimdi ise oyun hiçbir şekilde tepki vermiyor. Oyunu açmaya çalışınca oyunun ana ekranı bile açılmadan direk kapanıyor.
İnternetteki bütün çözümleri denedim;
Oyun bütünlüğünü doğrulama, beta programını değiştirme, silip-yükleme, yönetici olarak çalıştırma, ekran kartı sürücülerini güncelleme, oyun dosyalarında değişiklikler yapma, metin belgelerindeki rakamları değiştirme, Windows Defender ayarları, YouTube'daki bütün vidoları izledim, forumlardaki çözümleri okudum...
Sistem Özelliklerim: Monster Abra A5 V13.1.2, GTX1050 4 GB, Intel i5 8300H, 8 GB RAM
İnternetteki bütün çözümleri denedim;
Oyun bütünlüğünü doğrulama, beta programını değiştirme, silip-yükleme, yönetici olarak çalıştırma, ekran kartı sürücülerini güncelleme, oyun dosyalarında değişiklikler yapma, metin belgelerindeki rakamları değiştirme, Windows Defender ayarları, YouTube'daki bütün vidoları izledim, forumlardaki çözümleri okudum...
Sistem Özelliklerim: Monster Abra A5 V13.1.2, GTX1050 4 GB, Intel i5 8300H, 8 GB RAM