CS:GO Yeni Hile Sistemi HestiaNet!

Size katılmıyorum, haklı olduğunuz istisnalar mutlaka vardır fakat bir hileci gözünden olaylara bakmadan anlayabileceğiniz bir şey değil.

Hilenin yapılma amacı yüksek seviyelere gelip kendini tatmin etmek değil, en azından benim ve benim gibi düşünen tanıdığım insanlar için. Oyunun bize sunduğu sınırlardan sıkılıp, oyunu değiştirmek, farklı bir tecrübe yaşamak istediğimiz için yapıyoruz genelde. Mesela ben bir yazılımcıyım ve aynı zamanda oyun hileleri de yazıyorum, fakat buradaki amacım oyunlarda öne geçmek değil. Single player oyunlarda da hile yapıyorum, neyin üstünlüğü olacak bu? Niye yapıyorum, mesela oyunda merminin bitme olayı hoşuma gitmiyor, "sıka sıka ilerlemek istiyorum" (Levent Pekcan'dan alıntı) gibi.

Online oyunlarda hile biraz daha farklı, gerçekten adil bir oyunda hile yapmak zevksiz olur, fakat para karşılığında daha güçlü olduğunuz oyunlarda hile yapmak çok daha mantıklı. Başta etik bulmuyorum bu tür oyunları, para verip güçlü olan adamın hile kullanan birisinden farkı ne? Oyunun bir yerden para kazanması gerekiyorsa skin vs. gibi eşitliği bozmayacak eşyalar satabilir.

Hileden banlanan adam gene oyuna başlıyor gene skinler alıyor. Bu döngü sayesinde Valve güzel para elde ediyor. Neden bıraksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…