CS:GO yeniden 25 TL olmalı

Hayır. eski sisteme dönülebilir fakat fiyatı 25 TL değil 75-100 dolar fiyatida 60 civarı arası olmalı ki millet hile açmaya totosu yemesin. Para verip alanlar hariç bütün hesaplar kapatılmalı ve banlanan kişi direkt Steam den banlansınlar, ve Ip Ban atısın hatta 100-200 kişi davaya verilip yüksek cezalar almalı ve gözler korkutulmalı.

75 TL olmasının nedenlerinden biri oyun içi ticaret sistemi olması, insanlar oyunu oynadıkça al-sat işlerine girecekler ve bundan para kazanacaklar. Bir diğer sebep Valve'nin geliştirdiği hilecilere karşı yapılan yapay zekası, insanlar oyunu bedava olarak alacaklar ve muhtemel olarak bedava olduğu için hile de açacaklar. bu hilecilerin yaptığı hareketleri de yapay zekaya kaydedecekler. Panaroma kısmında haklısınız FPS düşüşleri yaratıyor, ama yaptığı etkinin gözle görülebileceğini hiç sanmıyorum.

75 TL olmasının nedenlerinden biri oyun içi ticaret sistemi olması, insanlar oyunu oynadıkça al-sat işlerine girecekler ve bundan para kazanacaklar. Bir diğer sebep Valve'nin geliştirdiği hilecilere karşı yapılan yapay zekası, insanlar oyunu bedava olarak alacaklar ve muhtemel olarak bedava olduğu için hile de açacaklar. bu hilecilerin yaptığı hareketleri de yapay zekaya kaydedecekler. Panaroma kısmında haklısınız FPS düşüşleri yaratıyor, ama yaptığı etkinin gözle görülebileceğini hiç sanmıyorum.

Katılıyorum.

Panorama denen pislik temizlenmeli, Eski arayüz ''Tam anlamıyla'' geri getirilmeli. O zaman 25 lira köpeği olsun Valvenin.
Bence yeni CS oyunu gelsin. Biraz içiniz açılır hiç değilse. Binlerce saat aynı oyunu oynamaktan içi dışına çıkmıştır artık milletin. Hiç cs:go oynamadım ben bilmiyorum yani de, COD'un multisini bile 100 saat oynadıktan sonra sıkılıyorum ben. Binlerce saati hiç hayal edemiyorum.

CS:GO bali gibi uyuşturucu gibi adam vurup zevk almaya başladıysan bırakamazsın. Hele Oynamaya 1.6'dan başladıysan ki o adamlar harbi tiryaki ( Ben gibi ) adamların canını al oyununu alma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı