CS:GO yeniden rekor kırdı!

Dostum herşeyin antisi olmana gerek yok.
Anti olmaya çalışmıyorum dostum bugün indirdim cs girdim bu insanlar bunun için mi bu kadar ölüp bitiyor anlam veremedim adamı göremeden vurup indiriyor sırf para kazanmak için giriyorlar bence bu oyuna Valorant gibi şaheser varken neden cs oynanır ki?
1679851027684.png
1679851027684.png Para için diye tahmin ediyorum çünkü grafikleri gözümü acıttı.

Anti olmaya çalışmıyorum dostum bugün indirdim cs girdim bu insanlar bunun için mi bu kadar ölüp bitiyor anlam veremedim adamı göremeden vurup indiriyor sırf para kazanmak için giriyorlar bence bu oyuna Valorant gibi şaheser varken neden cs oynanır ki?Eki Görüntüle 1715969Eki Görüntüle 1715969Para için diye tahmin ediyorum çünkü grafikleri gözümü acıttı.
Önce yapım yıllarına bak sonra oyunların gerçekçiliğine bak anca öyle anlarsın.

Gerçekçilik benim umrumda değil ben aldığım keyife bakarım. Şu gerçekçilik kasmak yüzünden arcade fps türü ölüyor resmen. Çok sınırlandırıyor oyun mekaniklerini gerçekçilik olayı.

Neyse sen göz acıtan cs ile devam et.

Nasıl yoktu lol vardı cs'nin babası. Cs 1 milyon oynanırken lol 100 milyon oynanıyor hatırlatayım.
Dostum Sosyal'de saçma mesajlar yazıp alakasız emote atıyorsun. Şuan LoL ne alaka CS:GO ne alaka ? Aynı tür bile değiller. Bir de antilik yapmıyorum diyorsun 😂

Beyler yıllardır CS 1.6 oynadım. Oyuncu sayısı çok azaldı sıkıldım artık. CS:GO başlayacağım. Hatta seçkin aldım bile ama daha oyunu yüklemedim

R5 5600G apu işlemci, 32gb 3600mhz Ram, 60Hz monitör. Oyunu akıcı şekilde oynar mıyım? Ekran kartı ve Monitör alacak param şu an için yok, daha en az 1-2 sene de olmaz. Mesela Resident Evil 2 remake oyununu hiç takılmadan oynayabiliyorum.

CS 1.6'da çok iyi oynuyorum oyunu. Bu sistemle rahat eder miyim CS:GO'da?

Beyler yıllardır CS 1.6 oynadım. Oyuncu sayısı çok azaldı sıkıldım artık. CS:GO başlayacağım. Hatta seçkin aldım bile ama daha oyunu yüklemedim

R5 5600G apu işlemci, 32gb 3600mhz Ram, 60Hz monitör. Oyunu akıcı şekilde oynar mıyım? Ekran kartı ve Monitör alacak param şu an için yok, daha 1 sene de olmaz. Mesela Resident Evil 2 remake oyununu hiç takılmadan oynayabiliyorum.

CS 1.6'da çok iyi oynuyorum oyunu. Bu sistemle rahat eder miyim CS:GO'da?
Bu zamana kadar neden CS:GO'ya geçmedin :D?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı