Hile açmadan nasıl ban yediniz?
Bence faceit oynaşan same shit ama sen bilirsinCS:GO'dan 2 kere ban yedim 1.si hile açtım 2.si hile açmadan ban yedim 3. kez almayı düşünüyorum alayim mi ban yer miyim?
Yanlış anlamayın ancak konu sahibi sizin oyunlar hakkındaki görüşürünüzü sormamışBoş boş oyunlar, gidin az hikayeli oyun oynayın.Eskimiş mekanikli bir oyunu oynamak için neden bu kadar ısrarcısınız?
Oyunlar hakkındaki fikrinizi soran olmadı.Boş boş oyunlar, gidin az hikayeli oyun oynayın.Eskimiş mekanikli bir oyunu oynamak için neden bu kadar ısrarcısınız?
Tarihin en çok oynanan, nesnel en iyi FPS oyununu binlerce saat oynamak yerine 20-30 saat oynayacağı oyunlara 1000 tl yatırıp o parayı asla geri almamalı, haklısınız.Boş boş oyunlar, gidin az hikayeli oyun oynayın.Eskimiş mekanikli bir oyunu oynamak için neden bu kadar ısrarcısınız?
CS:GO'dan 2 kere ban yedim 1.si hile açtım 2.si hile açmadan ban yedim 3. kez almayı düşünüyorum alayim mi ban yer miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.